MIROTIĆ "OPAMETIO" CRNO-BELE! Evo kako je Partizan tajni PLAN sproveo u DELO!

Autor:

Sport

20.06.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Humske već odradio veliki posao.

MIROTIĆ "OPAMETIO" CRNO-BELE! Evo kako je Partizan tajni PLAN sproveo u DELO!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Partizana, Željko Obradović govorio je o aktuelnom prelaznom roku i planovima kluba za budućnost.

Najtrofejniji evropski stručnjak je istakao da je klub posvećen pronalaženju najboljih rešenja za tim, uzimajući u obzir kako dolazak novih igrača, tako i odlazak postojećih. Naglasio je da je javnost, pre svega navijači, veoma zainteresovana za dešavanja u klubu, te da se svake godine pominje mnogo imena, ali da su mnoge informacije nepotvrđene sve do potpisa.

- Verujte mi da svi mi koji smo u klubu radimo na tome da vidimo šta bi bilo najbolje za nas da se u ovom trenutku uradi. Javnost je zainteresovana, pre svega navijači. Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija. Sve do trenutka dok se neko ne potpiše, imajući iskustva od prošle godine, ne možete ništa da garantujete - rekao je Obradović gostujući u emisiji "360 stepeni".

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Klub je već napustio kapiten Kevin Panter, dok su Zek Ledej i Alekse Avramović potencijalni kandidati za odlazak. Takođe, istekli su ugovori Alenu Smailagiću, Balši Koprivici, Danilu Anđušiću, Pi Džej Doužeru i Džejmsu Naneliju, poslednji tandem se već vratio u SAD.

Obradović je naglasio da je klub vodio razgovore sa igračima, kako bi predočili da hoće da zadrže samo one koji se zaista osećaju srećno i zadovoljno u timu.

- Razgovarali smo sa igračima, svima smo stavili do znanja da ne želim nikog da zadržim u timu ako se iz bilo kog razloga ne oseća srećnim i zadovoljnim. Postojali su slučajevi da neki igrači nisu prepoznali šta je Partizan, šta bi trebalo da rade za Partizan, kako da se ponašaju, u tom smislu smo donosili neke odluke i donosićemo neke odluke - zaključio je trener crno-belih.

Da li je Obradović rečenicom " bilo jepodmetanja prošlog leta", mislio na slučaj Nikole Mirotića koji je i pored date reči okrenuo leđa crno-belima i otišao u Armani? Tada je Crnogorac u julu srušio narednu sezonu Partizana i planove...

Ovoga puta su u Humskoj postupili drugačije, radili su u tajnosti i promenili plan, kojim je klub krenuo nakon tek završene sezone. Sve zbog "opomene" sa Mirotićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading