NEĆE DUGO ČEKATI NA POSAO! Đorđević PREUZIMA evroligaša!

Autor:

Sport

20.06.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as vraća se na mesto uspeha.

NEĆE DUGO ČEKATI NA POSAO! Đorđević PREUZIMA evroligaša!

Foto: Starsport

Saša Đorđević, selektor Kine

Aleksandar Đorđević, proslavljeni bivši srpski reprezentativac i doskorašnji selektor Kine, nedavno je prekinuo saradnju sa Košarkaškim savezom ove azijske države i sada se spekuliše da bi uskoro mogao da se vrati u evropsku košarku.

Prema informacijama portala "Basket News", Đorđević je blizu povratka na klupu Virtusa iz Bolonje, čime bi ponovo zauzeo svoje mesto u evroligaškom takmičenju.

Nekadašnji selektor Srbije je već imao iskustvo vođenja Virtusa od 2019. do 2021. godine, kada ekipa nije bila deo elitnog društva evropske košarke. Tokom tog perioda, Đorđević je sa Virtusom osvojio FIBA Ligu šampiona, a kasnije ih odveo do polufinala Evrokupa.

Republika

Foto: Starsport

Luka Banki

Sada se spekuliše da bi se mogao vratiti na klupu ovog italijanskog kluba i ponovo se boriti na najvećoj košarkaškoj pozornici u Evropi.

Nakon napuštanja Kine, gde je poslednje dve sezone vodio nacionalni tim, očekivalo se da će Đorđević preuzeti ekipu Dubaija. Međutim, novi član AdmiralBet ABA lige je nedavno imenovao Juricu Golemca za novog trenera, a čini se da "Sale Nacionale" sada ima fokus na povratku u evropsku elitu. Sa impresivnim rezultatima iza sebe, uključujući vođenje Fenerbahčea u Evroligi, legenda ovdašnje košarke je spremna za nove izazove.

S druge strane,  Luka Banki, koji je prošle sezone predvodio tim iz Bolonje, spominje se kao mogući naslednik Duška Ivanovića na klupi Baskonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading