SMAILAGIĆ (OPET) SRAMNO VREĐAO ZVEZDU: PONOVO ga "ponela" pesma na svojoj SVADBI (VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao bez tog dela...

SMAILAGIĆ (OPET) SRAMNO VREĐAO ZVEZDU: PONOVO ga "ponela" pesma na svojoj SVADBI (VIDEO)

Foto: X/Printscreen

Smailagić na svojoj svadbi

Košarkaš Partizana, Alen Smailagić, juče se oženio Asijom Mumdžić, devojkom iz Novog Pazara. Na svadbi su bili prisutni brojni prijatelji i kolege iz sveta sporta, a jedan snimak sa slavlja postao je viralan na društvenim mrežama zbog povika koji su se čuli tokom pesme "Crno i zlatno" od Seke Aleksić. Deo "si*aj Zvezdo" u pauzi između dva stiha postao je neizostavan deo među mlađim pripadnicima crno-belog tabora, a očigledno i Smailagić (opet) nije mogao da odoli da ne otpeva uvredu na račun večitog rivala.

Na snimku se vidi kakva je "ludnica" počela kada se sa razglasa začula Seka Aleksić, a ovo nije prvi put prvotimcu Partizana da "povede" navijanje protiv crveno-belih.

Izabranici Željka Obradovića pobedili su Crvenu zvezdu sa 88:86 u prvom ovosezonskom večitom derbiju, a posle meča viđena je jedna nemila scena kada isti igrač nije uspeo da se iskontroliše, pa je za vreme slavlja sa grobarima uzeo megafon i zapevao: "Da li je i Zvezda ku*va".

Republika

Foto: X/Printscreen

Venčanje Smailagića

Što se tiče novopečenog bračnog para, Alen i Asija su u vezi godinu i po dana. Ona je iz Novog Pazara, ali godinama živi u Beogradu gde je završila Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i nosi zvanje diplomirane defektološkinje.

Iznad možete videti i kako su njih dvoje izgledali na venčanju.

Kada je u pitanju budućnost Smailagića, životno ju je zapečatio ovim venčanjem, a što se tiče karijere, mogao bi vrlo lako da napusti Partizan, budući da su mu stigle ponude od nekoliko različitih evropskih klubova, a prema navodima stranih medija najbliži transfer je ka ekipi Žalgirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading