BOGDAN OČARAN JOKIĆEVIM ZNANJEM O KONJIMA! EVO KAKO SE PROVEO NA TRKAMA: Ne stvaramo mi hemiju samo izlaskom i pijančenjem!

Autor:

Sport

24.06.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi smo pre svega ljudi, prijatelji"

BOGDAN OČARAN JOKIĆEVIM ZNANJEM O KONJIMA! EVO KAKO SE PROVEO NA TRKAMA: Ne stvaramo mi hemiju samo izlaskom i pijančenjem!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije su se danas od 18 časova zvanično okupili kako bi otpočeli pripreme za Olimpijske igre.

Konferencija za medije počela je minutom ćutanja u znak preminule košarkaške legende Dragana Kapičića. Prisutni su bili Svetislav Pešić, Predrag Danilović i Bogdan Bogdanović, a kapiten Srbije je odgovorio kako mu je bilo u Somboru kod Jokića na konjičkim trkama.

- Ne znam kako da ti odgovorim, kada si sve već rekao. To su prijateljstva koja se samo tu stvaraju, iz tog zajedništva, nije sama košarka važna. Jeste ona sada ovde prioritet, ali mi smo pre svega ljudi, prijatelji. I eto, ne znam ni kako bih rekao, ne može rečima da se opiše rečima to prijateljstvo. To se dešavalo i pre. Imali smo dobre primere ispred nas. Sve to dolazi prirodno, to je taj neki osećaj, prijateljstva, rekao je Bogi i dodao:

 

 

- Prvi put sam bio tamo gore, te trke su stvarno zanimljive, pogotovo kad neko kao Joka, ko je tako investiran zna kako kasa konj, kad mu očepe uši, dosta nauči čovek o saigraču, prijatelju, to su te neke stvari. Kada radimo na hemiji, nije samo izlazak, pijančenje, ima dubljih poznanstava. Bila mi je čast i privilegija da budem tu sa njim, da vidim koliko on to vidi.

Podsetimo, na selektorovom spisku su se našli: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, a selektor je otkrio da je umesto Lučića pozvan Radanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading