PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA! Kaboklo ipak napušta Partizan

Autor:

Sport

25.06.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije više među crno-belima.

PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA! Kaboklo ipak napušta Partizan

Foto: Starsport

Ne samo jer je klub napustio usred plej-ofa domaćeg takmičenja, što je samo po sebi bilo šokantno, više zbog stvarnog doprinosa koji je imao na igru Partizana tokom sezone, bilo je mnogo iznenađujuće to što je prvi igrač za koga su u Partizanu potvrdili da ostaje bio – Bruno Kaboklo.

- Platiće kaznu, ali ostaje - rekao je Ostoja Mijailović, predsednik kluba u jednom intervjuu, aludirajući na disciplinski posuptak koji je zbog tog "indicenta" bio i najavljen.  

Međutim – Bruno Kaboklo ipak ne ostaje. Već je i zatražio zahtev za raskid ugovora, rekao je Denijel Hazan, agent snažnog Brazilca, za Meridian sport.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Znate da je Bruno napustio Partizan da bi se priključio reprezentaciji Brazila. Morao je da obavi sve testove pre starta priprema, imali smo klauzulu u ugovoru prema kojoj je klub obavezan da mu to dozvoli - počeo je priču Amerikanac.

Da – znamo. I tada je u klupskom saopštenju navedeno da razlog njegovog odlaska nije kašnjenje u isplati.

- Kasne dve plate. U ugovoru ima rok od 30 dana koliko klub može da kasni sa isplatama, ali i da mi moramo u roku od sedam dana (od prekoračenja kašnjenja) da pošaljemo mejl sa zahtevom da se plati. To smo i uradili. Ali niko nam nije odgovorio ni na mejl, niti je novac uplaćen. I – poslali smo zahtev za raskid ugovora.

Da li je sve ovo moglo da se izbegne?

- Već smo doneli našu odluku. Bruno neće igrati u Partizanu - poručio je Hazan.

Posle svega, možda je i najbolje za Partizan da se Kaboklova odiseja u crno-belom završi sada.

Inače su iz Humske vrlo aktivni na tržištu ovih dana. Već su potpisana trojica igača, posle Vanje Marinkovića, stigli su Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading