CRNO NA BELO! Partizan podvukao CRTU! Objavljen FINANSIJSKI IZVEŠTAJ za 2023. godinu! Cifra od koje se VRTI u glavi!

Autor:

Sport

27.06.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba iz Humske poslovalo u velikom plusu.

CRNO NA BELO! Partizan podvukao CRTU! Objavljen FINANSIJSKI IZVEŠTAJ za 2023. godinu! Cifra od koje se VRTI u glavi!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan izneo je u javnost koliki su bili prihodi u 2023. godini, o dugu kluba, te su naveli prihode i rashode, kao i trenutno poresko dugovanje kluba.

Navijači crno-belih, kao i predsednik Ostoja Mijailović, mogu da budu zadovoljni, jer su po objavama na društvenim mrežama, poslovali u plusu blizu milion evra, čime se u Humskoj posebno ponose.

Istovremeno, Partizan je objavio da je samo u prethodnoj godini zabeležio više od 20 miliona evropskih novčanica poslovnih prihoda, dok su državne donacije iznosile gotovo tri miliona evra. Kada se crta podvuče, KK Partizan je samo od svojih prihoda inkasirao preko 17 miliona evropskih novčanica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Finansijski izveštaj Košarkaškog kluba Partizan govori da je klub u 2023. godini poslovao sa dobiti od skoro 900.000 evra. Partizan je u 2023. godinu ostvario 20.686.247 evra poslovnih prihoda, od čega državne donacije iznose 2.846.953 evra. Dakle, klub je ostvario 17.839.294 evra sopstvenih prihoda (bez državnih para) - stoji u opisu poslovanja crno-belih tokom prethodne godine.

Ipak, uprkos sjajnom poslovanju, izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da odbrane titulu u AdmiralBet ABA ligi, gde su poraženi sa maksimalnih 0:3 od večitog rivala Crvene zvezde, dok su i u finalu Kupa "Radivoja Koraća", kao i finalnoj seriji Superlige Srbije doživeli neuspeh od istog protivnika.

U Humskoj je uveliko krenulo renoviranje kadra, otišao je ogroman broj igrača (Panter, Kaminski, Doužer, Smailagić...), došli su neki novi igrači koji će pokušati da vrate crno-bele na stare staze uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading