OTIŠAO IZ KLUBA IZ PORODIČNIH RAZLOGA, PA VEĆ NAŠAO NOVI! Poznat naslednik Duška Ivanovića

Autor:

Sport

28.06.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko se ovome nadao?

OTIŠAO IZ KLUBA IZ PORODIČNIH RAZLOGA, PA VEĆ NAŠAO NOVI! Poznat naslednik Duška Ivanovića

Foto: Starsport

Pablo Laso tokom F4 u Štark areni

Neočekivani prekid saradnje između trenera Pabla Lasa i Bajerna iz Minhena izazvao je iznenađenje u košarkaškom svetu. Iako je Laso imao ugovor sa klubom do juna 2025. godine, odlučio je da napusti klupu zbog porodičnih razloga. Ova neočekivana odluka navela je čelnike Bajerna da istaknu svoje poštovanje prema treneru i zahvale mu na doprinosu tokom prethodne sezone.


Nakon što je vest o Lasovom odlasku iz Minhena uzburkala javnost, stigla je vest iz Španije da se dvostruki osvajač Evrolige sa Real Madridom vraća na klupu Baskonije. Ovaj klub, u kojem je Laso započeo svoju igračku karijeru i za koji je igrao punih 11 godina, predstavlja posebno emotivno odredište za njega.

Pablo Laso je izrazio svoje emotivno vezivanje za Baskoniju tokom karijere, te se povratak u ovaj klub može smatrati izuzetno značajnim korakom u njegovoj trenerskoj karijeri. Čini se kao da je ova odluka već bila isplanirana odavno, pa ostaje da vidimo da li je stvarno iz porodičnih razloga doneta.

 

Laso je takođe pre dve godine bio kandidat za klupu Crvene zvezde, otkrio je Nebojša Čović, što je kasnije Španac negirao, pa je na klupu crveno-belih došao upravo Duško Ivanović posle kog Španac preuzima Baskoniju.

Gajim veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi kao klubu i timu, ali ne poznajem predsednika. Bio sam veoma iznenađen kada sam čuo da su pričali o meni jer nisam imao nikakav kontakt sa njima. Moja reakcija je bila više od samog iznenađenja. Kada sam se malo raspitao, jer sam pomislio da su možda razgovarali sa mojim menadžerom, on je bio jednako iznenađen kao ja. Zapravo, nekoliko dana kasnije, i sam predsednik je to negirao. Ako se moje ime pojavi, to će biti zbog toga što sam radio dobar posao, a siguran sam da bi svakom profesionalcu to bilo drago - izjavio je tada dvostruki osvajač Evrolige sa Real Madridom, ali je kasnije ipak otkrio da je bilo kontakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading