BOGDAN LOMIO PO NOĆNOM KLUBU! SRČA oko njega, JOKIĆA I MILUTINOVA! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro raspoloženje među našim košarkašima.

BOGDAN LOMIO PO NOĆNOM KLUBU! SRČA oko njega, JOKIĆA I MILUTINOVA! (VIDEO)

Foto: Prinrksrin

Košarkaška reprezentacija Srbije u najjačem sastavu učestvovaće na Olimpijskim igrama u Parizu, a pripreme našeg tima i sjajno raspoloženje među njima uveliko traju.

To su potvrdila tri možda i najveća štiha u špilu selektora Svetislava Pešića - Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić i Nikola Milutonov. Naime, oni su snimljeni u najboljem prestoničkom restoranu u Beogradu na vodi - "Botega", a naročito je raspoložen bio kapiten Bogdanović. Očigledno je da su ga pogodilo taktovi grčke muzike, pa je odlučio da polomi nekoliko tacni ili tanjira što je stari običaj u zemlji Helena tokom svadbi i proslava.

 

 

Jokić i Milutinov su to posmatrali sa strane, kao i drugi gosti lokala, i bodrili Bogdanovića koji nije skidao osmeh sa lica.

Jedino malo čudno u čitavoj priči jeste da su košarkaši Srbije usred priprema u Staroj Pazovi rešili ili dobili dozvolu da izađu u klub. Ostaje da se vidi da li će kako ovaj svoj postupak opravdati.

Nešto ranije Pešić je objavio spisak igrača za olimpijski turnir:  Vasilije Micić (Šarlot Hornets), Aleksej Pokuševski (Šarlot Hornets), Bogdan Bogdanović (Atlanta Hoks), Nikola Jović (Majami Hit), Nikola Jokić (Denver Nagets), Marko Gudurić (Fenerbahče), Vanja Marinković (nema klub), Ognjen Dobrić (Virtus Bolonja), Filip Petrušev (Olimpijakos), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dušan Ristić (San Pablo Burgos), Aleksa Radanov (Runa), Aleksa Avramović (Partizan ), Ognjen Jaramaz (Partizan), Dejan Davidovac (Crvena zvezda) i Uroš Plavšić (Crvena zvezda).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading