ŽOCOV LEGENDARNI MOMENAT: Nije pametno nervirati Obradovića (FOTO)

Autor:

Sport

29.06.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa je tad preterao.

ŽOCOV LEGENDARNI MOMENAT: Nije pametno nervirati Obradovića (FOTO)

Foto: Starsport, Profimedia

Jedan od najistaknutijih trenera u istoriji Evrolige, Željko Obradović, poznat je po svojim intenzivnim tajmautima koji su često ostavljali dubok utisak kako na igrače, tako i na navijače. Jedan od tih nezaboravnih momenata desio se tokom meča između Partizana i Andore, gde je Aleksa Avramović postao nehotice centralna figura.

Bila je to prva sezona Željka Obradovića u timu, a meč protiv Andore je bio od velikog značaja. Nažalost, meč je završen porazom Partizana (61:60 za Andoru), ali upravo je ovaj susret postao poznat po jednom neobičnom trenutku. Aleksa Avramović je zaboravio da dodaje loptu, što je navelo Obradovića da zatraži tajmaut kako bi ispravio situaciju. U tom trenutku, čuveni trener je povikao "Aleksaaa!" na način koji je postao legendaran među navijačima.

Fotografija je postavljena uz opis "Ne želiš da iznerviraš Željka".

 

 


Unatoč porazu, Avramović je pokazao izuzetnu igru, postigavši osam poena, uz sedam skokova, dve asistencije i čak pet ukradenih lopti. Njegov doprinos bio je ključan, što ga je na kraju učinilo najkorisnijim igračem meča sa 16 indeksnih poena.

Ovaj događaj je ostao urezan u sećanjima ljubitelja košarke širom sveta, dok je Obradovićev tajmaut postao simbol njegove odlučnosti i majstorstva u vođenju tima čak i u najneočekivanijim situacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading