RASKINUT UGOVOR LEBRONU DŽEJMSU?! Baš kad mu je sin stigao u Lejkerse!

Autor:

Sport

29.06.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina kralja.

RASKINUT UGOVOR LEBRONU DŽEJMSU?! Baš kad mu je sin stigao u Lejkerse!

Foto: www.profimedia.rs

Los Anđeles Lejkersi su nedavno šokirali javnost odlukom da raskinu ugovor sa jednim od najpoznatijih košarkaša današnjice, Lebronom Džejmsom. Ova vest je došla kao iznenađenje, posebno nakon nedavnog draftovanja Lebronovog sina Bronija od strane Jezeraša. Međutim, objašnjenje za ovaj neočekivani potez je mnogo jednostavnije nego što se možda činilo.

Ispostavilo se da se očekuje da Lebron potpiše potpuno novi ugovor sa Lejkersima vrlo brzo. Trenutno, Lebron ima ugovor vredan 51.4 miliona dolara, pa se postavlja pitanje kako će novi ugovor izgledati. Ukoliko sve bude u redu, Lebron i Broni Džejms će postati prvi otac i sin koji će se zajedno pojaviti u istoriji NBA lige.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne spekulacije o detaljima novog ugovora, kao i o budućnosti ove košarkaške porodice u NBA ligi.

 

 


Samo nekoliko dana pre ovog neočekivanog poteza Lejkersa, Lebronov sin Broni Džejms je draftovan od strane Jezeraša, što je takođe izazvalo veliku pažnju javnosti. Ovaj događaj je dodatno uvećao interesovanje za porodicu Džejms i njihovu ulogu u svetu košarke.

Ukoliko Lebron potpiše novi ugovor sa Lejkersima, on i njegov sin Broni postaće prvi otac i sin koji će zajedno igrati u NBA ligi. Ovo će biti jedinstven trenutak u istoriji lige i sigurno će privući pažnju ljubitelja košarke širom sveta. Očekuje se da će ovaj potez dodatno istaći porodicu Džejms kao jednu od najznačajnijih u svetu profesionalne košarke.

Ova situacija je pokrenula brojne diskusije o porodičnom nasleđu u sportu i postavila pitanje koliko će ovaj potez uticati na budućnost NBA lige i način na koji se porodice integrišu u svet profesionalnog sporta. S obzirom na ogroman uticaj koji Lebron Džejms ima u košarci, ovo će biti događaj koji će se dugo pamtiti u svetu sporta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading