KOGA LJUBE SRBI, A KOGA KOŠARKAŠI SAD? Ovo su IZABRANICE Pešićevih pulena! Priznajte da su LEPŠE od Amerikanki! (FOTO)

Autor:

Sport

02.07.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su osvojila srca srpskih i američkih reprezentativaca.

KOGA LJUBE SRBI, A KOGA KOŠARKAŠI SAD? Ovo su IZABRANICE Pešićevih pulena! Priznajte da su LEPŠE od Amerikanki! (FOTO)

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Košarkaške reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država smešteni su u Grupu C na Olimpijskim igrama, zajedno sa selekcijom Kine i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku (uz domaćina učestvuju Italija, Bahrein, Meksiko, Obala Slonovače i Litvanija).

Nema sumnje da će duel četa selektora Svetislava Pešića i Stiva Kera privući najveću pažnju, budući da će se "orlovi" predvođeni najvećom zvezdom Nikolom Jokićem suprostaviti možda i najjačem timu SAD još od onog iz Barselone i 1992. godine.

Ono što mnogo veću pažnju, jesu izabranice srpskih i američkih košarkaša, koje zrače lepotom, a mnoge od njih su zasnovale porodice sa njima.

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović važi za najvećeg zavodnika, pošto je bio "u šemi" sa glumicom Jovanom Stoiljković, pa teniserkom Olgom Danilović, manekenkom Britani Netom, dok je sada u srećnoj vezi sa Sarom Radović.

Izvesna Tiana Šumaković osvojila je srce Filipa Petruševa, a Aleksa Avramović i Marko Gudurić uplovili su u bračne vode, Čačaninu je srce ukrala dizajnerka enterijera Teodora, dok je bivšeg igrača Zvezde šarmirala Aleksandra, koja mu je podarila sina Maksima.

Nikola Jokić je u srećnom braku sa Natalijom, a njihova dugogodišnja veza krunisana je rođenjem ćerke Ognjene. Srećni par će uskoro proširiti porodicu, jer je Džokerova izabranica u blagoslovenom stanju.  

Aleksej Pokuševski dugo godina se srećno zabavlja sa Joanom Lau, dok Nikola Jović trenutno je slobodan kao ptica na grani.

S druge strane, Amerikanci takođe imaju čime da se ponose. Supruge Lebrona Džejmsa (Savana), Entonija Edvardsa (Džeanin Lobel), Devona Bukera (Kendal Džener), Džoela Embida (Ana de Paola), Drua Holideja (bivša fudbalerka Loren Holidej), Stefona Karija (Ajša Kari), kao i devojka Tajrisa Halibartona (Džadi Džons) privlače veliku pažnju na društvenim mrežama i imaju hiljade i hiljade pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading