HAOS NA MEČU IZMEĐU SLOVENIJE I HRVATSKE! PREKID i šamarčina za EKIPU LUKE DONČIĆA u Pireju!

Autor:

Sport

02.07.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati ubedljivi nakon što je otklonjen veliki problem.

HAOS NA MEČU IZMEĐU SLOVENIJE I HRVATSKE! PREKID i šamarčina za EKIPU LUKE DONČIĆA u Pireju!

Foto: www.profimedia.rs

U kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu, meč između Hrvatske i Slovenije prekinut je zbog tehničkih problema u "Dvorani mira i prijateljstva" u Pireju. Slovenci, koji su ušli u meč kao favoriti, nisu očekivali da će se suočiti sa ovakvim izazovom. Luka Dončić, jedan od najboljih igrača na svetu, nije uspeo da povuče svoj tim protiv energičnih Hrvata, a pauzu da smiri glavu sa ostalim saigračima dobio je u trećoj četvrtini.

Naime, sat za merenje vremena se pokvario usled velike kiše, što je dovelo do zastoja na meču. Košarkaši su bili iznenađeni i nestrpljivi dok su čekali da se tehnički problem reši, a meč je prekinut pri rezultatu 81:60 za Hrvatsku u trećoj četvrtini. Zaposleni u hali posle nekoliko duže pauze uspeli su da saniraju kvar, a meč je potom nastavljen.

Hrvati su nastavili u istom ritmu kao tokom čitavog meča i ubedljivo slavili na kraju sa 108:92. Najbolji kod pobednika bili su Filipovic sa 21, Šarić sa 19 poena i Zubac sa 18, dok je u poraženom sastavu i najefikasniji na meču bio Luka Dončić sa 26. U okviru Grupe C1 kvalifikacija za Olimpijske igre sa Slovenijom i Hrvatskom nalazi se i selekcija Novog Zelanda, koja je bila slobodna u prvom kolu. Pobednik ovog kvalifikacionog turnira igraće na Igrama u Parizu u grupi protiv Australije i Kanade, ali i kvalifikanta sa turnira istog tipa koji se igra u španskom gradu Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading