UVEK ĆU DA POŠTUJEM ZVEZDU! ZBOG OVOGA ĆE DELIJE TRINKIJERIJA MNOGO VIŠE CENITI: Željko mi kaže da sam grobar, ali...

Autor:

Sport

04.07.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam se rodio u gradu gde je derbi prva reč koju te nauče"

UVEK ĆU DA POŠTUJEM ZVEZDU! ZBOG OVOGA ĆE DELIJE TRINKIJERIJA MNOGO VIŠE CENITI: Željko mi kaže da sam grobar, ali...

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri ime je koje kod grobara na prvi pomen izmami osmeh na faci. Sa italijanskim stručnjakom crno-beli su se posle godina patnje vratili na pravi put i igrali košarku. Imali su odličnu šansu i da se vrate na tron regionalne lige, urade nešto veliko u Evrokupu, ali onda je usledio Korona virus i odluka da se sva takmičenja obustave.

Zbog toga je sve što je Trinkijeri gradio u Beogradu palo u vodu, što je i dan danas grobarima bolna tema. Kada god se pojavio u Areni posle toga, dobio je ovacije i aplauze, međutim od delija je, normalno, dobijao zvižduke i uvrede.

Ipak, on je otkrio da mu to nimalo ne smeta, već da delije izuzetno poštuje i voli kada igra protiv Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri protiv Crvene zvezde

- Meni je uvek, čak i kada igram sa Zvezdom, meni je to uvek put u košarku. Ja to uvek volim. Vidim se sa Željkom - on mi kaže: "Gde si, grobare?" Meni je promenilo život to što sam trener, ali svih tih godina nikad nisam ne poštovao rivala. Ja sam se rodio u gradu gde je derbi prva reč koju te nauče. Kad sam imao devet godina, prvi put me je ćale odveo na utakmicu Milana. San Siro, ideš tamo gledaš - uuuu... Posle sedam dana me vodi da gledamo Inter i ja ga pitam: "Oprosti, zar mi ne navijamo za one druge?" On mi kaže: Da, idemo da gledamo kako Milan pobeđuje i volimo kada Inter izgubi, ali mi poštujemo oba tima". I to mi je ostalo. Zato, ja znam kada idem u Arenu portiv Zvezde - dobiću moju "porciju" i to je sasvim okej, ali ne mogu reći da mi to smanji želju da dođem. Ja neću nikad ne poštovati rivala, nikad - rekao je Trinkijeri za "Meridian sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading