OVO ĆE RASTUŽITI GROBARE! Ni Partizan, ni Baskonija! Evo ko ŽELI Čimu Monekea!

Autor:

Sport

05.07.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac sve dalje od Humske.

OVO ĆE RASTUŽITI GROBARE! Ni Partizan, ni Baskonija! Evo ko ŽELI Čimu Monekea!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je započeo veliku rekonstrukciju svoje ekipe, a situacija je takva da su gotovo svi igrači iz prethodne sezone napustili klub ili će to učiniti u skorije vreme.

Novi potpisi se redom pojavljuju u timu iz Humske, ali ipak, jedna od najvećih enigma je status Čima Monekea, igrača Baskonije za koga crno-beli pokazuju veliko interesovanje, ali koji se čini daleko od dolaska u ekipu Željka Obradovića.

Najveći problem predstavlja zapravo obeštećenje od 1.500.000 evra koje je klub iz Vitorije odredio, dok je i iskusni stručnjak na klupi Baska, Pablo Laso, najavio da ozbiljno računa na Monekea u novoj sezoni. S druge strane, Partizan jednostavno nema mogućnost da isplati taj iznos, a situaciju dodatno komplikuje uključenje slavne Barselone u trku za ovog sjajnog košarkaša.

Foto: printscreen Euroleague

Čima Moneke

Nakon prvobitnog interesa, španski mediji ističu da je katalonski gigant već počeo pregovore sa Monekeom, posebno nakon što je Dilan Osetkovski ispao iz opcije u ovom trenutku. Crno-beli su očigledno dobili ogromnu konkurenciju u njegovom dovođenju, što dodatno komplikuje situaciju oko potpisa Čime za crno-bele.

Uprkos izazovima, uprava Partizana će morati da pronađe rešenje za ovu situaciju kako bi ostvarila svoje ciljeve u rekonstrukciji tima. S obzirom na konkurenciju i visoko obeštećenje, ova situacija će zahtevati dodatne napore i pregovaračke veštine kako bi se dovelo do potpisivanja velike želje trenera Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading