AMERIKANCI POČELI PRIPREME ZA SRBIJU I OLIMPIJSKE IGRE! Nećete VEROVATI ko se PRVI pojavio na OKUPLJANJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.07.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uželeo se igranju za nacionalni tim.

AMERIKANCI POČELI PRIPREME ZA SRBIJU I OLIMPIJSKE IGRE! Nećete VEROVATI ko se PRVI pojavio na OKUPLJANJU! (VIDEO)

Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Amerike

Muška košarkaška reprezentacija Srbije se intenzivno priprema za Olimpijske igre u Parizu, a jedan od njihovih rivala biće i selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Amerikanci su krenuli sa okupljanjem danas, a prvi košarkaš koji je stigao na pripreme reprezentacije SAD je najbolji trojkaš svih vremena Stef Kari, član Golden Stejt Voriorsa. U punoj opremi, najbolji igrač "ratnika" je prošetalo kroz kamp gde su ga dočekali ostali operativci iz reprezentacije.

Dok se Pešićevi "orlovi" pripremaju za Olimpijske igre već nekoliko dana, Amerikanci su tek danas krenuli sa okupljanjem u svom kampu u Las Vegasu. Planirano je da prvi deo priprema i prozivku obave u Las Vegasu pre nego što krenu put Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde će učestvovati na turniru i igrati sa košarkaškom reprezentacijom Srbije.

Na spisku reprezentacije SAD za Olimpijske igre u Parizu nalaze se poznata imena kao što su Bem Adebajo, Devin Buker, Entoni Dejvis, Kevin Durant, Entoni Edvards, Džoel Embid, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Lebron Džejms, Kavaj Lenard i Džejson Tejtum. Očekuje se da ova ekipa pruži snažan otpor na terenu tokom Olimpijskih igara.

Srbija će, podsetimo, na najvećem sportskom planetarnom takmičenju igrati u Grupi C, zajedno sa SAD, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku. U polufinalu tog turnira sastaju se Portoriko - Meksiko, Litvanija - Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading