DILEME VIŠE NEMA! Topić potpisao ugovor sa NBA-ligašem!

Autor:

Sport

07.07.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je izabran kao 12. pik u prvoj rundi drafta.

DILEME VIŠE NEMA! Topić potpisao ugovor sa NBA-ligašem!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi srpski košarkaš, Nikola Topić, postao je zvanično novi član NBA tima Oklahoma siti Tander, potpisavši višegodišnji dvogodišnji ugovor sa klubom. Ova vest je potvrđena danas od strane generalnog menadžera Tandera, Sema Prestija. Prema saopštenju Oklahome, detalji ugovora nisu javno objavljeni, a u skladu sa politikom kluba.

Topić je privukao pažnju NBA timova nakon što je izabran kao 12. pik u prvoj rundi NBA drafta od strane Oklahome. Ova odluka jasno ukazuje na visoko mišljenje koje klub ima o talentu i potencijalu mladog srpskog igrača.

U protekloj sezoni, Topić je igrao za Crvenu zvezdu u regionalnoj ABA ligi, ostvarujući impresivne statistike. Sa prosečno ostvarenih 15,1 poen, 5,9 asistencija i 3,2 skoka po utakmici, Topić je pokazao izuzetnu igračku sposobnost i doprinos timu. Njegov talenat i angažovanje su bili naročito prepoznati kada je proglašen za najboljeg mladog igrača ABA lige u sezoni 2023/2024.

Foto: Starsport

Topić protiv Partizana

Nikola Topić predstavlja svetlu budućnost srpske košarke, a njegov prelazak u NBA ligu je još jedan dokaz kontinuiranog uspona srpskih košarkaša na globalnoj sceni. Očekujemo da će njegovo prisustvo u Oklahoma Tander timu doneti nove uspehe i uzbuđenja kako za klub, tako i za ljubitelje košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

07.07.2024 13:59

Kome taj treba ne će se taj nigde naigrati čudo da se još nije povredijo.