ZBOG OVOGA SU GA GROBARI OBOŽAVALI! Panter IZDOMINIRAO u Irvingovoj ligi! Pogledajte MONSTRUOZNO zakucavanje bivšeg kapitena Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.07.2024

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog toga ga je Barselona angažovala.

ZBOG OVOGA SU GA GROBARI OBOŽAVALI! Panter IZDOMINIRAO u Irvingovoj ligi! Pogledajte MONSTRUOZNO zakucavanje bivšeg kapitena Partizana! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Posle tri godine provedene u dresu Partizana, Kevin Panter je rešio da napusti klub i potpiše za slavnu Barselonu.

Ovaj iskusni košarkaš nije odlučio da se odmara između sezona, već je nastavio da igra košarku tokom letnjih meseci. Tačnije, Panter je nastupao u "Dru ligi", letnjoj ligi koju je pokrenuo Kajri Irving, a u kojoj se takmiče košarkaši iz NBA, Evrope i koledža.

Tokom svojih letnjih nastupa, Panter je igrao za ekipu Andispjuted, koja je postigla impresivan trijumf nad timom Džedaji rezultatom 103:78. Amerikanac sa srpskim pasošem je bio zvezda meča, postigavši 29 poena, uz po dva skoka i asistencije. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je Kevin demonstrirao svoje sposobnosti zakucavanjem, što je naišlo na oduševljenje publike.

Sa 31 godinom i zavidnom karijerom u Evropi, Kevin Panter se odlučio da prihvati izazov u Barseloni, potpisavši jednogodišnji ugovor. Iako je u jednom trenutku bilo spekulacija o njegovom potencijalnom prelasku u NBA ligu, to se nikada nije ostvarilo. Sada, bivši kapiten Partizana ima priliku da ostvari svoje ambicije sa Kataloncima i da se bori za osvajanje Evrolige.

Kevin Panter je napravio korak ka novom poglavlju u svojoj karijeri, prelaskom iz Partizana u Barselonu. Njegov impresivan nastup u Irvingovoj ligi dodatno je potvrdio njegovu košarkašku klasu, dok će njegov dolazak u Barselonu sigurno uneti novu dinamiku u evropsku košarkašku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading