AUU, IZBOR SAN SNOVA: Partizan i Zvezda bi se mogli odlučiti za neke od ovih igrača

Autor:

Sport

11.07.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Bartansa, Pokuševskog i Marjanovića, lista je jako dugačka.

AUU, IZBOR SAN SNOVA: Partizan i Zvezda bi se mogli odlučiti za neke od ovih igrača

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Klubovi Partizan i Crvena zvezda još uvek nisu završili svoj prelazni rok, što znači da Željku Obradoviću i Janisu Sferopulosu nedostaje još nekoliko igrača kako bi upotpunili svoje timove. Situacija je dodatno zakomplikovana činjenicom da neki od igrača u Evroligi takođe nisu definisali svoje buduće klubove, dok su se pojavili i slobodni igrači iz NBA lige koji bi mogli da pronađu svoje mesto u evropskim timovima.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Sada je došlo vreme da se osvrnemo i na one igrače koji možda trenutno nemaju mesto u najjačoj ligi na svetu, ali bi svakako mogli da pomognu nekim od klubova u Evropi. Na vrhu ove liste nalaze se dobro poznata imena sa ovih prostora, poput Davisa Bertansa, Bobana Marjanovića i Alekseja Pokuševskog. Međutim, lista nije kratka, već obuhvata još nekoliko zanimljivih imena.

Pored već pomenutog trojca, na listi se nalaze i drugi talentovani košarkaši poput Luke Šamanića, Bismarka Bižomba, Danila Galinarija, Sandra Mamukelašvilija, Omara Jurtsevna, Džoša Okogija, Prešusa Aćuve, Čedija Osmana, Udoka Azubujka, Čimezija Metua, Usmana Garube, Ibua Bađija, Olivijea Sara, Džoša Grina i Lestera Kinjonsa. Ovi igrači predstavljaju raznoliku grupu sa različitim nivoima iskustva, ali je sigurno da bi njihov dolazak mogao značajno da utiče na kvalitet igre u Evropi naredne sezone.

Klubovi širom kontinenta sada imaju priliku da pažljivo razmotre ove slobodne igrače i da donesu odluke koje bi mogle da unaprede njihove timove. Sa prelaznim rokom u punom jeku, očekuje se da će se neka od ovih imena uskoro naći na novim destinacijama, a ljubitelji košarke širom Evrope sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će ovi igrači doprineti svojim novim timovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading