SAGA JE ZAVRŠENA! Miško POTVRDIO - Bivši igrač Zvezde i Partizana ima novi KLUB!

Autor:

Sport

13.07.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti jedini Srbin u njemu.

SAGA JE ZAVRŠENA! Miško POTVRDIO - Bivši igrač Zvezde i Partizana ima novi KLUB!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Ono što se danima najavljivalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Nemanja Dangubić je postao novi igrač Dubaija!

Tu informaciju je na društvenim mrežama potvrdio i njegov menadžer Miodraga Miško Ražnatović, čime je stavljena tačka na sve spekulacije oko ovog transfera.

Novi član AdmiralBet ABA lige ima ambiciozne planove u regionalnom takmičenju, a ime bivšeg igrača Crvene zvezde i Partizana se pridružilo listi novajlija, kao što je Leon Radošević ili trener Jurica Golemac.

 

 

Poznato je da je novi klub iz najvećeg grada Ujedinjenih Arapskih Emirata, već počeo sa dovođenjem poznatih imena u košarkaškom svetu. Pored Dangubića, očekuje se i dolazak Danila Anđušića iz Partizana, koji je najavljen na svojstven način od strane Miodraga Ražnatovića.

Miško je najavio Anđušićev transfer na svoj karakterističan način, koristeći zagonetku koja je izazvala pažnju javnosti. Ova nekonvencionalna najava transfera samo dodatno pojačava interesovanje za buduće poteze novog kluba.

Zanimljivo da će u prvom kolu AdmiralBet ABA lige, Dubai odmeriti snagu sa Crvenom zvezdom, koja brani titulu. Ovaj meč, zakazan za 20. septembar i već sada privlači pažnju ljubitelja košarke širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading