OVAJ SNIMAK RADUJE SVAKOG SRBINA! Pešićev "orao" počeo da trenira! Povreda je PROŠLOST! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za iskusnog stručnjaka.

OVAJ SNIMAK RADUJE SVAKOG SRBINA! Pešićev "orao" počeo da trenira! Povreda je PROŠLOST! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nikola Jović

Nikola Jović nije otputovao sa reprezentacijom Srbije u Abu Dabi na pripreme za predstojeće Olimpijske igre.

Košarkaš Majami Hita trenutno se posvećuje intenzivnom radu na jačanju zgloba. Video snimak objavljen na zvaničnom Tviter nalogu Košarkaškog saveza Srbije otkriva da Jović marljivo vežba, trči, šutira i zakucava.

Ovo je ohrabrujuća vest za srpske navijače, budući da je Jovićev nastup na najprestižnijem sportskom planetarnom takmičenju bio pod znakom pitanja zbog povrede. Međutim, njegov trud i predanost sada ukazuju na to da bi mogao da se oporavi i nastupi u Parizu.

Reprezentativci Srbije očekuju dva kontrolna meča u Emiratima, gde će prvo odmeriti snage sa reprezentacijom Australije 16. jula, a dan kasnije će se suočiti sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon povratka u Beograd, planiran je meč protiv Japana 21. jula, koji bi trebalo da bude poslednja provera pred početak Olimpijskih igara u "gradu svetlosti".

"Orlovi" će, podsetimo, igrati u Grupi C, zajedno sa selekcijama Južnog Sudana, Portorika i već pomenutih SAD.

Srpska selekcija je do sada imala tri provere, dva puta je savladala reprezentaciju Holandije, dok je slavila i protiv Francuske u Lionu, a taj meč je obeležio Nikola Jokić koji se istakao kao najefikasniji sa postignutih 20 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading