SRBIJA IZDOMINIRALA NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI: Naše košarkašice dobile sa preko 20 razlike

Autor:

Sport

15.07.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivo bolje od Japana.

SRBIJA IZDOMINIRALA NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI: Naše košarkašice dobile sa preko 20 razlike

Foto: Profimedija

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je ubedljivu pobedu nad ekipom Japana rezultatom 84:63 u pripremnoj utakmici za Olimpijske igre u Parizu. Susret je održan u Beogradskoj areni, a srpske košarkašice su demonstrirale svoju dominaciju od samog početka do kraja meča.

Srbija je uspešno kontrolisala skok igre tokom celog meča, što je rezultiralo dvostruko većim brojem uhvaćenih lopti u odnosu na japanski tim (44-20). Takođe, srpske košarkašice su uspele da nametnu pritisak na protivnički tim i ostvare veći broj ukradenih lopti (24-15), što je dodatno doprinelo njihovoj ubedljivoj pobedi.

Republika

Foto: Profimedija

 

 


Najefikasnija u redovima reprezentacije Srbije bila je Ivon Anderson sa impresivnih 18 poena, dok je Nevena Rosić doprinela sa 11 poena. Sa druge strane, Evelin je istakla svoj talenat postigavši 20 poena za ekipu Japana.
Republika

Foto: Profimedija

 

 


Očekuje se da će ove dve reprezentacije odigrati još jedan prijateljski meč u utorak, ali ovaj put bez prisustva javnosti. To će biti prilika da se timovi dodatno pripreme i istraže taktičke opcije pre nego što se suoče na Olimpijskim igrama u Parizu.
Republika

Foto: Profimedija

 

 


Reprezentacija Srbije pokazala je izuzetnu formu i timski duh tokom ove pripremne utakmice, što uliva nadu u dobre rezultate na predstojećem takmičenju. Srbija će sigurno biti jedan od timova koje će pratiti sa posebnom pažnjom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading