EVO ZAŠTO SU SE NOVAK I PEŠIĆ RASPRAVLJALI NA PROSLAVI! Kari se PRAVDAO Noletu, a sve zbog članova PORODICE!

Autor:

Sport

16.08.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad sve ima smisla...

EVO ZAŠTO SU SE NOVAK I PEŠIĆ RASPRAVLJALI NA PROSLAVI! Kari se PRAVDAO Noletu, a sve zbog članova PORODICE!

Foto: ATAImages

Rasprava između Svetislava Pešića i Novaka Đokovića na proslavi olimpijskih medalja izazvala je veliku pažnju javnosti. Fotografije i reči izveštača sa lica mesta otkrile su da je došlo do žučne rasprave između dvojice sportskih velikana, a povod za to bili su, po svemu sudeći, poslovi članova njihovih familija vezani za košarkaški klub Dubai, prenosi "Kurir".

Naime, porodice Đoković i Pešić bile su direktno povezane sa košarkaškim klubom iz Emirata. Novakov brat, Đorđe Đoković, kao direktor bio je glavna osoba u kompletnom projektu, dok je Marko Pešić, sin selektora Srbije, figurirao verovatno kao direktor novopečenog Abaligaša. Čak je i sam Svetislav Pešić bio u planovima za mesto trenera novoformiranog kluba nakon što mu istekne ugovor sa KSS, ali je na to mesto ipak došao Jurica Golemac.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Đorđe i Novak Đoković

Onda su se dogodili još šokantniji preokreti, pre svega odlazak Đorđa Đokovića sa pozicije predsednika KK Dubai, bez bilo kakvog objašnjenja. Ovo je dovelo do problema u kojima je bio uključen i Marko Pešić, a cela priča je stigla do šeika koji je finansijski stajao iza projekta.

I izgleda mu je bilo dosta svega, te je odlučio da dalje nastavi bez obe strane, pa se Kari Pešić prema navodima pravdao Novaku na žurci kako on nema apsolutno nikakve veze sa tim. Da li su neka obećanja ili dogovori prekršeni, ostaće pitanje, ali ono što je bitno je da su se vratili u klub i zajedno nastavili da slave. Nadamo se da posle toga nije ostalo još nerazrešenih računa.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav i Marko Pešić

Postoji i druga verzija u kojoj su čelnici Dubaija samo rešili da odu u drugom pravcu i "smanje" apetite koji su prvobitno bili ogromni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading