JOKIĆ NA NJIH TROŠI ČITAVO BOGASTVO: MVP vozi mašinu od 200.000 evra, a tek koliko je platio pastuve, neće vam biti dobro!

Autor:

Sport

16.08.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić gaji veliku strast prema konjima!

JOKIĆ NA NJIH TROŠI ČITAVO BOGASTVO: MVP vozi mašinu od 200.000 evra, a tek koliko je platio pastuve, neće vam biti dobro!

Foto: www.profimedia.rs

Kada su se juče Nemanja Dangubić i Katarina Lazović venčali na gala svadbi, mnogi su bili zainteresovani za dolazak Nikole Jokića, košarkaške zvezde Denver Nuggetsa. Fotografije su pokazale Jokića kako odlazi sa suprugom Natalijom u luksuznom automobilu marke BMW, čija vrednost iznosi oko 200.000 evra. Međutim, malo ko zna da je Jokić, pored ljubavi prema košarci, takođe strastveni ljubitelj konja.

Nikola Jokić je javnosti poznat kao veliki ljubitelj konja, a nedavno je privukao pažnju medija kupovinom dva nova trkačka grla. Pre dve godine, Jokić je izdvojio impresivnu sumu od 143.000 evra za tri trkačka grla. Kupovinom ovih konja, Jokić je pokazao svoju predanost konjičkom sportu i ljubav prema ovim plemenitim životinjama.

Foto: ataimages

Nikola Jokić

Interesantno je da je jedno od grla koje je Jokić kupio, potomstvo čuvenog švedskog kasača Maharadže, koji je osvojio najveću trku na svetu, Pri d`Amerik, 2014. godine. Vrednost ovog konja je bila procenjena na čak 100.000 evra, što jasno pokazuje Jokićevu posvećenost konjičkom sportu. 

Dakle, iako je javnosti poznat kao majstor košarke, Nikola Jokić takođe pronalazi zadovoljstvo u konjičkom sportu, ulagajući vreme, pažnju i značajna sredstva u svoju drugu ljubav. I pored toga je što trostruki MVP NBA lige i najbolji košarkaš na svetu, on ipak gaji veću ljubav ka konjima. Jokić je sigurno veoma interesantna ličnost, gde god da se pojavi ostavlja veliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading