LETEĆI MAJKL JE NAJSREĆNIJI! Džordanov sin RASKINUO vezu sa bivšom ženom njegovog saigrača! Kokain glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

18.08.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan kraj posle dvogodišnje romanse.

LETEĆI MAJKL JE NAJSREĆNIJI! Džordanov sin RASKINUO vezu sa bivšom ženom njegovog saigrača! Kokain glavni RAZLOG!

Foto: Tanjug/AP

Poznata rijaliti zvezda Larsa Pipen (50) ipak se neće udati za bivšeg košarkaša Markusa Džordana (33), sina najvećeg svih vremena Majkla Džordana

Njih dvoje su raskinuli burnu vezu iako je u jednom trenutku delovalo da su na korak od braka, međutim bivša žena Skotija Pipena - legendarnog Majklovog saigrača iz Čikago Bulsa - odlučila je ipak da pobegne od 17 godina mlađeg, koga zna od kada je bio u pelenama!

Razlog nije razlika u godinama, nego droga, o čemu smo već pisali. Prema informacijama američkih medija, Larsa Pipen nije mogla da podnese što je Markus Džordan svakodnevno izlazio po žurkama, dok joj je takođe mnoge stvari i lagao svojoj izabranici. To se pre svega odnosi na konzumiranje narkotika, što je prijavila i njegovom ocu - koji je inače bio protiv njihove veze od starta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Markus Džordan i Larsa Pipen

- Ne može više da troši energiju na njega zbog toga što preteruje u upotrebi narkotika - rekao je izvor američkih tabloida i dodao da je tek nedavno Larsa Pipen shvatila da se zabavljala sa zavisnikom.

To je postalo poznato i svima ostalima jer su se pojavile fotografije sa juga Francuske, za vreme Olimpijskih igara, gde je Markus Džordan fotografisan kako u nos stavlja supstancu bele boje za koju se pretpostavlja da je kokain.

Inače, to mu nije bio prvi put da se nađe na udaru zakona, pošto se svojevremeno sukobio s policijom, nakon čega je bio priveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading