DRAGIĆU SRBENDO! LEGENDA OTKRILA NA SVOM OPROŠTAJU: Ceo Balkan je bio uz Srbiju u Parizu!

Autor:

Sport

25.08.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lepo ste igrali, bili ste fenomenalni"

DRAGIĆU SRBENDO! LEGENDA OTKRILA NA SVOM OPROŠTAJU: Ceo Balkan je bio uz Srbiju u Parizu!

Foto: Goran Dragić/Foundation

Sinoć je u dvorani "Stožice" u Ljubljani održan oproštajni meč Gorana Dragića čiji su akteri bili mnogobrojni bivši i sadašnji legendarni košarkaši među kojima su se našli Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić i mnogi drugi

Videli smo mnoštvo lepih i nesvakidašnjih poteza na terenu, ali i mnogo dobre šale van parketa, tako da su svi uživali u spektaklu o kome se priča širom celog sveta. Atmosfera je bila svečana, a viđeno je mnogo spektakularnih poteza, čak i fudbalskog umeća, dok su se košarkaši zabavljali na terenu.

Poznato je da su Dragić i njegov brat Zoran poreklom Srbi, te da imaju familiju u Požarevcu, pa je Goran sinoć između ostalog za "B92" otkrio i da je gledao "orlove" ovog leta u Parizu, sa posebnim osvrtom na čuveni meč sa "drim timom".

Republika

Foto: Goran Dragić/Foundation

Spektakl na Dragićevom oproštajnom meču

- Lepo ste igrali, bili ste fenomenalni. Mislim da ona utakmica protiv Amerike... Da ste bili blizu. Mislim, ceo Balkan je navijao za vas - poručio je Dragić o polufinalnom meču Olimpijskih igara za koji su se mnogi složili da je završen nepravedno.

Potom se osvrnuo i na velikog prijatelja Bogdana Bogdanovića.

Vrlo sam ponosan na njega, kao na igrača, kao na ljudsko biće... To je jedna čovek koji je vrlo drag, dobri smo prijatelji, upoznao sam njegovu porodicu i gledao i bodrio na Olimpijadi ove godine - rekao je Dragić koji je sinoć stavio tačku na spektakularnu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading