KALINIĆ JE MOGAO DA ZAVRŠI U PARTIZANU! Nije PROŠAO probu kod Vujoševića, pa je sa ZVEZDOM protiv njih iskoristio NAUČENO

Autor:

Sport

25.08.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pazi koga zoveš na probu"

KALINIĆ JE MOGAO DA ZAVRŠI U PARTIZANU! Nije PROŠAO probu kod Vujoševića, pa je sa ZVEZDOM protiv njih iskoristio NAUČENO

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Košarkaši Crvene zvezde se pripremaju za novu sezonu, a Janis Sferopulos se trudi da sve novopridošle igrače "ukomponuje". Ipak, sa jednim od pojačanja ne bi trebalo da ima previše problema - Nikolom Kalinićem. Popularni Kalina se posle dvogodišnje epizode u Barseloni po treći put vratio na Mali Kalemegdan. Kao jedan od najiskusnijih, očekuje se da preuzme još veću ulogu u timu nego za vreme poslednjeg mandata i, nošen sjajnom podrškom navijača sa kojima ima posebnu vezu, povuče tim kad je najpotrebnije.

Ipak, mnogi nisu znali da je sve moglo da bude potpuno drugačije, pošto je Kalinić 2012. godine za vreme Duška Vujoševića bio na probi u Partizanu. U podkastu "6.75 range" Nikola je otkrio kako je doživeo taj kratak period.

- Ne znam da li su me oni zvali na probu ili neko preporučio, ili ubacio, ali nije štimalo to što sam otišao na probu a nisam ni probao, nego stajao sa strane. Okej, verovatno su oni već bili u nekim pripremama, odmakli su već malo pa nisu imali ni mnogo vremena za mene. Ali, mislim... otišao sam na probu i kao stojim tu sa strane, baš loša situacija, kad završiš one treninge od po tri sata moraš da pitaš trenera da l' si slobodan... Ja došao, ne znam šta se dešava, ali dobro, tu sam već "snimio" neke fore pa sam posle mogao da ih iskoristim protiv njih. Bio sam samo nedelju dana, ali vidiš za to vreme kako funkcioniše sve - odnosi, hijerarhija, dinamika... - istakao je Kalinić uz osmeh i reči: "Pazi koga zoveš na probu".

Pojavile su se glasine da je stigao ove godine i poziv od svog Spartaka, što je delimično tačno.

- Pa, ne. Mislim, bila je neka priča, Predrag Prlja koji je igrao sa mnom u Spartaku je sad tamo direktor. Drugari smo, sve mlađe selekcije smo prošli zajedno. Pričali smo i ja sam rekao da bih voleo, verovatno nakon ovog ugovora sa Zvezdom, da odradim nešto za svoju dušu. Iskreno, dosta mi je, tu sam već dugo, preko 10 godina, tako da bih odradio nešto za sebe, nebitno da li Japan, Australija, Argentina ili Spartak. Malo da još nešto vidim. Odeš malo u Portoriko vidiš neke ludake pucaju se pre utakmice (haha). Nisam bio uživo u Subotici na utakmicama, ali gledao sam nešto protiv Vojvodine i baš mi lepo izgleda, ljudi su animirani, prate se mečevi. Još će sad da dolaze i Zvezda, Partizan, Dubai... - rekao je Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading