OVO JE ZANIMALO SVE NAVIJAČE PARTIZANA: Željko Obradović progovorio o pojačanjima

Autor:

Sport

09.09.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli osvojili su prvi trofej ove sezone.

OVO JE ZANIMALO SVE NAVIJAČE PARTIZANA: Željko Obradović progovorio o pojačanjima

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je tokom leta izvršio temeljne promene u ekipi, angažujući čak 14 novih košarkaša. Od prošlosezonskog sastava, u ekipi je zadržan samo Balša Koprivica, dok su ostali igrači novajlije u timu. Ova transformacija je izazvala veliko interesovanje među navijačima, koji izražavaju želju za dodatnim pojačanjem, posebno na poziciji "četvorke".

 

 


Sada je o pojačanjima govorio trener crno-belih Željko Obradović i praktično odbacio mogućnost dodatnih angažovanja igrača. On je istakao da ekipa trenutno raspolaže sa četvoricom igrača na poziciji "četiri", uključujući i povređenog igrača, kao i dva talentovana juniora. Obradović je naglasio da je ovo konačan sastav ekipe i da nema planova za dalja pojačanja.

Imamo igrača na poziciji četiri koji je povređen. Imamo i dva juniora koji zaista dobro rade, mali Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević. U Beogradu je ostao Dvejn Vašington, koji je dobio sina. Tako da uz Ajzeu Majka, to su četvorica igrača. To je to, to je ekipa i tako treba da bude - istakao je Obradović na Siciliji posle osvajanja turnira u italijanskom Trapaniju.

 

 

Podsetimo, u pripremnom periodu ekipa Partizana je ostvarila četiri pobede u isto toliko odigranih utakmica, što je pružilo dodatni optimizam pred nadolazeću sezonu. Očekuje ih turnir na otvorenom terenu na Kalemegdanu gde će se susresti sa ekipama atinskog AEK i Pariza.

Ovaj intenzivan period priprema i promena u ekipi pratiće se sa velikim interesovanjem kako među navijačima, tako i među ljubiteljima košarke, dok će se prava vrednost ovih promena pokazati u nadolazećim takmičarskim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading