AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE, PARTIZAN MOŽE IMATI SJAJNU SEZONU: Crno-beli odradili odličan posao!

Autor:

Sport

16.09.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan doveo odgovarajuća pojačanja.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE, PARTIZAN MOŽE IMATI SJAJNU SEZONU: Crno-beli odradili odličan posao!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su prošle sezone dosta podbacili i razočarali i odigrali skroz suprotno od očekivanja navijača. Crno-beli nisu uspeli da odbrane titulu u AdmiralBet ABA ligi, kao ni da uđu plej-of Evrolige, za razliku do takmičarske 2022/23 kada bu bili u Top 8 elitnog takmičenja. 

Crno-beli su nakon neuspešne sezone rešili da urade potpuni remont, a klub su napustili skoro svi igrači sem Balše Koprivice. Željko Obradović sada ima na raspologanju potpuni novi tim, a pojačanja su se pokazala odlično u ovom pripremnom periodu, pogotovu u ove dve utakmice koje su se igrale pred domaćom publikom. 

Foto: Starsport

Igrači Partizana nakon pobede nad Parizom

Partizan je najpre igrao turnir na Siciliji, koji su osvojili bez problema pobedivši Trapani, a u Beogradu su pred domaćim navijačima pobedili AEK i Pariz. Ekipa je pokazala karakter i požrtvovanost, baš što Žoc traži od svojih igrača. Čini se da su igrači koji su stigli baš po meri Obradovića i da će crno-beli imati odličnu sezonu, ako se po jutru dan poznaje. 

Obradoviću fali ta 10. jubilarna titula u Evroligi, a u ekipi ima jedan igrač koji svojim autoritetom može da pokrene čitav tim, a to je Vanja Marinković. Njegov povratak je možda i ključan u ovoj sezoni. On je novi/stari kapiten, poznaje klub i oseća ga srcem, nema sumnje da će ostaviti poslednju kap znoja na parketu i da će voditi glavnu reč u svlačionici. 

Sezona u regionalnom takmičenju kreće 25. septembra, a Partizan u prvom kolu igra protiv Borca iz Čačka. Pre toga ekspedicija Željka Obradovića putuje na još jedan pripremni turnir u Grčku, gde će Žoc videti pravo stanje ekipe i na koga može najviše da se osloni. Sve u svemu Partizan nakon ovih par utakmica deluje odlično, a navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading