DA LI JE OVO TAJNI PLAN REPREZENTACIJE? Evo šta kaže Bogdan!

Autor:

Sport

17.09.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na pomolu?

DA LI JE OVO TAJNI PLAN REPREZENTACIJE? Evo šta kaže Bogdan!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović, Nikola Kalinić i Stefan Marković

Bogdan Bogdanović o budućnosti reprezentacije Srbije

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, nedavno je gostovao u emisiji OKO magazin gde je govorio o očekivanjima za budućnost nacionalnog tima. Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, javnost nestrpljivo iščekuje sledeće izazove i potencijalne promene u sastavu tima.

Povratak starijih igrača

Jedna od tema razgovora bila je mogući povratak iskusnih igrača poput Vladimira Lučića i Nikole Kalinića u nacionalni tim. Bogdanović je istakao da obojica nisu zvanično završili reprezentativnu karijeru te da se nadaju njihovom povratku. Vladimir Lučić je ranije objasnio da je imao bitne razloge za odluku da ne igra na Olimpijskim igrama, dok se Nikola Kalinić opredelio za odmor nakon naporne sezone.

Foto: Starsport

Da li je vreme za povratak?

Nastup na Evropskom prvenstvu


Sa osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama, očekivanja su visoka i za predstojeće Evropsko prvenstvo. Bogdanović je naglasio da se nada odazivu svih igrača koji budu zdravi i spremni na odricanje za nacionalni tim. S obzirom na iskustvo i kvalitet starijih igrača, njihov povratak bi mogao da bude od velikog značaja za tim.

Bogdan Bogdanović ističe važnost iskusnih igrača poput Vladimira Lučića i Nikole Kalinića za reprezentaciju Srbije, ali isto tako naglašava da se nada odazivu i angažmanu svih igrača koji budu spremni da se odazovu pozivu. Sa osvajanjem medalje na Olimpijskim igrama, reprezentacija Srbije ulazi u naredni ciklus takmičenja sa visokim očekivanjima i nadama za nova velika dostignuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading