ANDREJ KOSTIĆ ŽIVI SVOJ SAN! Mladi košarkaš Zvezde otkriva ambicije za novu sezonu

Autor:

Sport

17.09.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada se trofejima u svim takmičenjima

ANDREJ KOSTIĆ ŽIVI SVOJ SAN! Mladi košarkaš Zvezde otkriva ambicije za novu sezonu

Foto: Starsport

Andrej Kostić

Mladi košarkaš Andrej Kostić trenutno doživljava najuzbudljiviji period svog života. Ovog leta je ostvario svoj san potpisavši prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Sa oduševljenjem ističe da svakog dana učeći od svojih idola, stiče neprocenjivo iskustvo i znanje.

Andrej Kostić, koji će uskoro proslaviti punoletstvo, ima realne šanse da debituje u Evroligi početkom novembra. Iako priznaje da će osećati tremu, ističe da je spreman za izazov.

- Svestan sam da moram mnogo kvalitetno da treniram i dokažem da ja to mogu - izjavio je Kostić za "Sport klub".

Foto: Starsport

''Imamo visoke ciljeve"

Idoli u svlačionici


Kostić deli svlačionicu sa svojim idolima: Teodosićem, Kalinićem, Nedovićem i Dobrićem. Izrazio je oduševljenje što može da uči od njih i pohvalio njihovu podršku i savete. Istakao je da je posebno srećan zbog prilike da provodi vreme i van terena sa njima.

Put ka uspehu

Kostić ne krije ambiciju da sa Crvenom zvezdom osvoji evropske visine. „Za mene je Crvena zvezda uvek favorit, u svim mogućim takmičenjima. Kao i naši navijači, verujem u ovaj tim. Mislim da nikada nismo bili jači, na nama je da to 'samo' dokažemo", istakao je mladi košarkaš.

Uzori i ambicije

Pored domaćih igrača, Kostić se ugledao i na neke strane košarkaše, posebno nakon juniorskog turnira Evrolige u Kaunasu. Priznao je da mu je taj događaj ostao u sećanju i da ga je inspirisao da teži ka vrhuncu košarkaške karijere.

Zvezda četvrta na VTB Superkupu

Crvena zvezda zauzela je četvrto mesto na VTB Superkupu, doživevši poraz od Zenita u finalu. Ovaj rezultat označava početak nove sezone izazova i prilika za mlade igrače poput Kostića da pokažu svoj talenat i doprinesu uspesima voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading