NBA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Odlazi simbol najjače lige na svetu

Autor:

Sport

18.09.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je Fabricio Romano u fudbalu, to je on u košarci

NBA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Odlazi simbol najjače lige na svetu

Foto: Tanjug/AP

NBA logo

Čuveni novinar i NBA insajder, Adrijan Vojnarovski, odlučio je da okonča svoju impresivnu karijeru u svetu sportskog novinarstva. Vest o njegovom povlačenju iz medijske industrije objavljena je na platformi "Iks", gde je Vojnarovski godinama delio ekskluzivne informacije iz NBA lige.

Odrastao sam kao sin fabričkog radnika na dve milje od ESPN kampusa i jedino što sam ikada sanjao bilo je da živim od toga što sam sportski novinar. Pre trideset i sedam godina, Hartfort Kurgant mi je prvi put objavio tekst pod mojim imenom i od tada nikada nisam prestao da jurim za uzbuđenjem koje sve to donosi. Ova veština mi je promenila život, ali rešio sam da se povučem iz ESPN i medijske industrije. Svestan sam kolika je posvećenost potrebna za moj posao, a to je investicija za koju više ne osećam da me vodi. Vreme nije beskonačna star i želim da svoje provedem na načine koji imaju više ličnog smisla, napisao je Vojnarovski i dodao:

- Napuštam sve ovo sa ogromnom zahvalnošću nebrojanim mentorima i kolegama, akterima i pričama, čitaocima i gledaocima. Ja sam bio taj koji je imao najviše koristi od vere, poverenja i ljubaznosti drugih. Poslednjih sedam godina u ESPN-u su bili posebna privilegija. Veoma sam zahvalan vođstvu kompanije, posebno Džimiju Pitaru i Kristini Daglas, za razumevanje i prihvatanje moje odluke da napravim životnu promeu. Posle svih ovih godina izveštavanja o svačijim omiljenim timova, vraćam se sopstvenom.

Vojnarovski neće napustiti svet košarke, već će preći na funkciju generalnog menadžera škole košarke "Sent Bonaventur".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading