INVAZIJA SRBA NA ISTANBUL: Turci ni dan danas ne mogu u pobede bez naših momaka

Autor:

Sport

19.09.2024

00:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bobi kompletirao kvartet

INVAZIJA SRBA NA ISTANBUL: Turci ni dan danas ne mogu u pobede bez naših momaka

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Boban Marjanović se i zvanično vratio u evropsku košarku. I to u Fenerbahče koji je dovođenjem gorostasa pod košem kompletirao ekipu za narednu sezonu. Videlo se posle prve reakcije Jasikevičijusa, kada je rekao da od Bobana traži da "samo bude Boban", da je trener Fenera i više nego zadovoljan finalnim pojačanjem. Ujedno i poslednjim u nizu Srbinom koji će sledeću sezonu provesti u turskoj prestonici, pored njih trojice.

Marko Gudurić se pre skoro četiri godine vratio na mesto uspeha i od tada nema nameru da ga napusti, budući da mu dokazano tamo ide najbolje. Sa velikim uspehom nastupao je za Fenerbahče u prvom mandatu, a sada je u drugom jedan od lidera ekipe godinama. Nema sumnje da će mu sunarodnik dobro doći kao društvo, te da će i ta hemija uticati pozitivno na rezultate ekipe. Ako se Bobi malo uozbilji u odnosu na period u Americi, naravno.

Republika

Foto: Profimedia

Dušan Tadić

A da turski velikan ne može u nove pobede bez Srba, potvrđuje i to što u fudbalskom klubu od ovog leta igraju dva naša igrača. Od dolaska Murinja nema koji "orao", koji je pokazao iole fudbalskog umeća na Evropskom prvenstvu, se nije dovodio u vezu sa timom koji igra na Šukru Saražolu stadionu.

Saga oko Samadžića trajala je čitavog leta, onda se pominjao dugo i Birmančević, da bi se na kraju Filip Kostić pridružio Dušanu Tadiću u turskoj prestonici. Istina, presudni faktor je tu bio Murinjo koji kroz trenersku karijeru obožava da sarađuje sa Srbima. Ipak, ono što je sigurno jeste da - našim momcima sledeće sezone neće biti dosadno u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading