AVRAMOVIĆ NASTAVLJA SA DOMINACIJOM! Srbin hara Moskvom - Aleksa briljirao u debiju za CSKA! (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav spektakl!

AVRAMOVIĆ NASTAVLJA SA DOMINACIJOM! Srbin hara Moskvom -  Aleksa briljirao u debiju za CSKA! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) danas je debitovao za CSKA iz Moskve u zvaničnoj utakmici protiv Uniksa, a njegov učinak je bio vrlo impresivan. CSKA je slavio rezultatom 71:55, a Avramović je meč završio sa 14 poena, četiri skoka i pet asistencija, ostvarivši indeks korisnosti 20. Ovo je još jedan u nizu sjajnih nastupa Aleksandra Avramovića, koji je nedavno briljirao i na VTB Superkupu u Moskvi.

Aleksa Avramović je nedavno postao jedno od najvećih pojačanja CSKA iz Moskve, potpisavši za ovog ruskog velikana. Ova odluka je iznenadila mnoge, s obzirom na to da CSKA ne igra Evroligu zbog situacije u Ukrajini. Nakon odlaska iz Partizana prošlog leta, spekulisalo se da bi Avramović mogao da pređe u Crvenu zvezdu, ali on je demantovao da je bilo pregovora sa crveno-belima.

Istakao je da nikada nije bilo ništa od toga i da nikada nije ni razmišljao u tom pravcu. Naglasio je svoje veliko poštovanje prema Zvezdi, ističući da je srpski igrač i da postoji uzajamno poštovanje između njega i kluba. Takođe, istakao je da gleda na odnos Zvezde i Partizana kao na sportski rivalitet, te da nikoga ne želi da mrzi u životu.

Prošlog leta, Avramović je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je bio jedan od najboljih igrača. Njegova harizma i sjajne partije doprinele su uspehu tima, a sada je nastavio da briljira i u dresu CSKA iz Moskve.

Aleksa Avramović je definitivno postao jedan od istaknutijih srpskih košarkaša na međunarodnoj sceni, te se sa nestrpljenjem očekuju njegovi dalji uspesi u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading