GLAVOBOLJA ZA SFEROPULOSA VEĆ NA STARTU: Zvezda bez tri igrača na Dubai

Autor:

Sport

21.09.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda ili odluka trenera?

GLAVOBOLJA ZA SFEROPULOSA VEĆ NA STARTU: Zvezda bez tri igrača na Dubai

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u petak u Dubai, gde ih sutra očekuje zvaničan start nove sezone. Utakmica koju crveno beli igraju protiv novog kluba u AdmiralBet ABA ligi na programu je u nedelju od 17 sati u dvorani „Koka Kola" arena u Dubaiju.

Crveno beli su se opredelili na to da odigraju pripremni turnir u Rusiji, što se ispostavilo dobrom odlukom, pošto je trener Janis Sferopulos mogao da, protiv kvalitetnih protivnika, otprilike dobije uvid u mogućnosti pre svega novih, ali i starih igrača. Još nije poznato da li je vođen time, ili zbog problema sa povredama odlučio koji će igrači otputovati u Emirate, ali tamo neće biti tri imena koja smo imali prilike da gledamo na VTB kupu.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Plavšić na VTB kupu

Naime, kako piše "Meridian sport", u Beogradu su ostali Andrej Kostić, Dalibor Ilić, ali i novajlija Majk Daum. Sa druge strane, igrači koji su bili odsutni sa pripremnog turnira - Rokas Gedraitis, Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Džoel Bolomboj, biće na raspolaganju Grku za sutrašnji meč.

To će, dakle, značiti da ćemo sutra u "Koka Kola" Areni gledati sledećih 13 košarkaša u sastavu srpskog šampiona: Jago dos Santos, Miloš Teodosić, Kodi Miler Mekintajer, Ajzea Kenan, Branko Lazić, Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Rokas Gedraitis. Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Uroš Plavšić, Džoel Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading