ŠTA ĆE TEK ZVEZDA DA IM URADI? Ide gostovanje u Beogradu, a Mornar potpuno ponižen u Baru

Autor:

Sport

21.09.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ili se ipak samo Budućnost sjajno pojačala

ŠTA ĆE TEK ZVEZDA DA IM URADI? Ide gostovanje u Beogradu, a Mornar potpuno ponižen u Baru

Foto: X/kkbuducnostvoli

Košarkaši Mornara uspeli su, uprkos svim problemima, da se nađu na terenu na otvaranju nove sezone regionalne lige, ali su doživeli katastrofalan poraz. Budućnost je u Baru slavila sa 98:51 i tako "zaledila" domaćina na -47.

Iako je pobednik bio poznat i pre meča, zbog razlike u kvalitetu timova i pripremnog perioda, izabranici Andreja Žakelja su potpuno demonstrirali silu na terenu. Najefikasniji u sastavu Budućnosti bili su Džuvan Morgan sa 16, Đorđije Jovanović i Udoku Azubike sa po 13, Kenan Kamenjaš sa 12 i Rašid Sulejmon sa devet poena, dok su se kod Mornara "istakli" Džamari Smit sa 12 i Brendan Dženskin sa tri poena manje.

Barani su se držali samo u prvoj deonici kada je bilo 24:20, a onda je krenuo potpuni potop. Ova pobeda je jedna od najubedljivijih u istoriji regionalnog takmičenja, ali rekord i dalje drži Partizanovih +60 u susretu sa Splitom 5. januara 2022, kada je bilo 109:49 za crno-bele.

Ono što već može da brine Mornar jeste to što u drugom kolu, za nedelju dana, već gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu. Posle ovog večeras, ne sluti na dobro...

U ostalim mečevima prvog kola AdmiralBet ABA lige, Zadar je ostvario ubedljivu pobedu nad Cibonom rezultatom 87:69, dok je Igokea savladala ekipu Splita rezultatom 79:74.Taj meč je obeležio povratak Boriše Simanića na teren. Povratnički debi mu je prošao sjajno, odmah je upisao i poene i pobedu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading