BOGDAN MAMI KARIJA DA OSTANE: "Poslao sam mu snimak gde kažem da hoću da me Pešić trenira" (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pa on neka odluči"

BOGDAN MAMI KARIJA DA OSTANE: "Poslao sam mu snimak gde kažem da hoću da me Pešić trenira" (VIDEO)

Foto: Starsport

Fenomenalno po podne danas imaju klinci iz Mirijeva. Nepregledna kolona dece sjatila se u Osnovnu školu "Despot Stefan Lazarević" koju je svojevremeno pohađao kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović, a danas je na istom mestu održao svoj osmi po redu košarkaški kamp. Ogroman broj dečaka i devojčica čekao je da vidi svog idola na terenu, ali, pre toga, Bogi je izašao pred novinare i govorio o kampu, kao i o ostalim aktuelnim temama.

Da, pričao je i o Svetislavu Pešiću i dao je jednu vrlo interesantnu izjavu. Na pitanje da li se čuo sa Karijem u međuvremenu, odgovorio je:

- Jesmo, čuli smo se. Poslao sam mu jedan od svojih prvih intervjua, kada sam rekao da želim da me trenira Svetislav Pešić. Samo to sam mu poslao, pa neka on odluči.

I Aleksa Avramović se javio iz Moskve i poslao sličnu poruku u kojoj je rekao da bi voleo da trenutni selektor ne odlazi. I to je prokomentarisao Bogdanović.

- Oseća on emociju i odgovornost da ostane, ali opet na njemu je da odluči. To je sada tako, videćemo šta će biti za dva-tri meseca. Ne znam sada ni kako sve to ide sa pravilima i zakonima, ali ovako smo mu mi sportski rekli, svi su mu poslali na svoj način poruku da su zadovoljni saradnjom i da imaju veliko poštovanje. Nadam se da nas je samo malo prevario sa tom izjavom (da je kraj) - izjavio je Bogdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading