DELIJE I GROBARI DELE ISTU MUKU: Nova sezone kreće, a sve ih mori jedan isti problem

Autor:

Sport

22.09.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je lakše crno-belima koji mogu da računaju na povratak Ajzee Majka

DELIJE I GROBARI DELE ISTU MUKU: Nova sezone kreće, a sve ih mori jedan isti problem

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sinoć su pobedom nad Panatinaikosom zatvorili pripremni period, dok Crvena zvezda već danas igra prvi zvanični meč u novoj sezoni protiv novajlije Dubaija. Ovog puta je leto izgledalo malo drugačije, pošto su crveno-beli uspeli da zadrže okosnicu tima, dok su se crno-beli odlučili na potpunu rekonstrukciju ekipe. Za diskutovanje je da li su imali dovoljno vremena da se pripreme za nove izazove, ali - to im je što im je.

Ukoliko do sada nisu stigli da se uigraju, moraće to da urade "u hodu". Ipak, utisak posle završenih priprema je sveukupno, možemo reći, pozitivan. Ima, naravno, još mnogo stvari koje su za popravku, ali treneri su uglavnom zadovoljni.

Republika

Foto: Starsport

Delije ga čekale i ne dočekale: Filip Petrušev

Za razliku od navijača iz oba tabora koje brine samo jedna pozicija - "četvorka". Ovo je mnogo više izraženo na Malom Kalemegdanu, gde delije bukvalno celog leta prizivaju upravu da dovede još jednog krilnog centra i tako kompletira sasvim respektabilnu ekipu. Znamo svi šta se događalo sa Petruševim i koliko su ga crveno-beli "jurili", da bi na kraju bilo - ništa, uz odluku da je trenutni roster sasvim dovoljan.

I grobari su bili sličnog mišljenja - da fali jedna ozbiljna "četvorka" u timu. Pogotovo je taj problem došao do izražaja kada se povredio Ajzea Majk za kog se ne zna kad će tačno nazad na teren. Apostrofirao je taj problem i sportski direktor KK Partizan Zoran Savić.

Republika

Foto: Starsport

Povredio se na prvom treningu: Ajzea Majk

- Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne dozvoljava više od pet sedmica da se pripremimo, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je povreda Ajzeje Majka, pa ne znamo gde se nalazimo kada je u pitanju startna četvorka. Mislim da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema, rekao je Savić za zvanični jutjub kanal KK Partizan.

Povratkom Majka, grobari bi trebalo malo da odahnu, a videćemo vremenom da li na toj poziciji zaista "škripi" i kog jednih i kod drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading