BOGDANOVIĆ OPET U PARTIZANU? Evo šta kapiten kaže o treniranju u crno-beloj opremi

Autor:

Sport

22.09.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Presudiće emocije" - tvrdi Bogi

BOGDANOVIĆ OPET U PARTIZANU? Evo šta kapiten kaže o treniranju u crno-beloj opremi

Foto: Instagram/pbg.news

Bogdan trenira u dresu Partizana

Fenomenalno po podne su danas imali klinci iz Mirijeva. Nepregledna kolona dece sjatila se u Osnovnu školu "Despot Stefan Lazarević" koju je svojevremeno pohađao kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović, a danas je na istom mestu održao svoj osmi po redu košarkaški kamp. Ogroman broj dečaka i devojčica čekao je da vidi svog idola na terenu, ali, pre toga, Bogi je izašao pred novinare i govorio o kampu, kao i o ostalim aktuelnim temama.

Pričao je o selektoru Pešiću, ali ono što grobare najviše zanima jeste pitanje povratka u Partizan. Bogi je nedavno trenirao u crno-belom dresu u Beogradu, što je raspalilo maštu svih navijača.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan na otvaranju svog osmog kampa

- Samo sam hteo da pošaljem podršku svom klubu, gde sam počeo profesionalnu karijeru. Svi znaju koliko volim Partizan, obezbedili su mi uslove za trening. Na taj način sam hteo da im pošaljem poruku zahvalnosti. Znam da svi čekaju moje obećanje, ali ne mogu da vas lažem. Moj fokus je trenutno NBA, ali kada dođe vremena za to, presudiće emocije - rekao je Bogdanović.

Rekao je i da se sigurno neće na kraju karijere vratiti u Partizan, ali, ko zna, možda bi to moglo da bude kao u Teodosićevom slučaju gde je mađioničar sa loptom izdominirao na Malom Kalemegdanu uprkos poznim igračkim godinama. Sve u svemu, grobarima ostaje da se nadaju da će Bogijeve emocije presuditi da se iz NBA vrati u matični klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading