ČUVENI KOŠARKAŠ ISPROZIVAO JOKIĆA: "To svi znaju!"

Autor:

Sport

22.09.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god da Jokić dominira i zaslužuje sve MVP-jeve, način na koji on dominira igrom je neuporediv sa Šekovim - istiće NBA legenda.

ČUVENI KOŠARKAŠ ISPROZIVAO JOKIĆA: "To svi znaju!"

Foto: Profimedia

Bivši košarkaš i trener Derek Fišer nedavno je izneo svoje mišljenje o dvojici velikana košarke - Nikoli Jokiću i Šekilu O'Nilu. U podkastu kod Bajrona Skota, Fišer je istakao veličinu i snagu koju je posedovao O'Nil, naglašavajući da je neuporediv sa bilo kojim drugim igračem. Fišer je istakao da iako Jokić dominira NBA ligom godinama i zaslužuje sve MVP nagrade, način na koji on igra je potpuno drugačiji od Šekilovog stila. Ipak, istakao je da je njihova sličnost u tome što ni Jokiću ni Šeku niko ne može ništa.

- To ne može da se poredi ni sa čim. Koliko god da Jokić dominira i zaslužuje sve MVP-jeve, način na koji on dominira igrom je neuporediv sa Šekovim - rekao je Fišer.

Fišer je istakao da je koncept nepostojanja "mečapa" za Nikolu Jokića veoma značajan, jer to ukazuje na jedinstvenost i neponovljivost njegovog stila igre. Naglasio je da je to nešto o čemu se svi slažu, a potom je dodao da je istu nepobedivost imao i Šekil O'Nil tokom svoje karijere. Fišer je istakao da nije postojao "mečap" ni za Karima Abdul-Džabara, ni za Majkla Džordana, naglašavajući da je takva dominacija retka pojava u svetu košarke.

- Koncept je isti: ne postoji dobar 'mečap' za Nikolu Jokića i to svi znaju. Svi to govore... - naveo je Fišer i dodao:

- Ne postoji 'meča' za tog lika, zar ne? E, to je bio i Šek. Nije bilo 'mečapa' ni za Karima Abdul-Džabara. Niko. Nije bilo ni za Majkla Džordana - jasan je Dere Fišer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading