LEBRON KAO SOBARICA! Amerika bruji o ovom SKANDALU! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms se još uvek nije zvanično oglasio povodom ove kontroverzne fotografije.

LEBRON KAO SOBARICA! Amerika bruji o ovom SKANDALU! (FOTO+VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji strelac u istoriji NBA lige, Lebron Džejms, našao se u središtu medijske pažnje zbog nedavno objavljene fotografije na kojoj pozira u haljini sobarice. Ova slika izazvala je lavinu komentara i spekulacija o tome šta se zapravo dešavalo na žurki poznatog repera Pi Didija, na kojoj je navodno prisustvovao i sam Lebron.

Španska "Marka" se posebno bavila ovim skandalom, a fotografija Lebrona u haljini sobarice postala je viralni hit, privukavši pažnju čak 30 miliona ljudi. Spekulacije o prirodi veze između Lebrona i Pi Didija su se intenzivirale, posebno nakon hapšenja repera pod optužbama za seksualnu trgovinu, pranje novca i reketiranje. Fotografije sa žurke sada predstavljaju ključne dokaze koji će biti korišćeni tokom suđenja, a javnost s nestrpljenjem očekuje njihovo objavljivanje.

 

 


Lebron Džejms se još uvek nije zvanično oglasio povodom ove kontroverzne fotografije, ali je javnost zaintrigirala njegova izjava da su žurke Pi Didija "iskustvo koje se ne može porediti ni sa čim drugim". Pitanja o prirodi njihove veze su sve glasnija, a mnogi se pitaju da li će ovaj skandal imati posledice po karijeru jednog od najvećih košarkaša svih vremena.
 

 

 

 

 


U međuvremenu, američki reper Šon Kombs suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualnu trgovinu, pranje novca i reketiranje, a često se dovodio u vezu sa Lebronom Džejmsom. Ovaj skandal dodatno je zakomplikovao situaciju, podstičući brojna pitanja o njihovoj povezanosti i učešću u kontroverznim događajima.

U celoj ovoj priči, javnost ostaje u iščekivanju daljeg razvoja događaja i mogućih posledica koje će skandal imati po sve uključene strane. S obzirom na veliku medijsku pažnju koju je izazvao, ovaj slučaj će sigurno biti tema brojnih rasprava u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading