NAŠA KOŠARKAŠICA POTVRDILA TITULU! Postala je mama po drugi put - Evo šta je odmah je podelila sa pratiocima! (FOTO)

Autor:

Sport

26.09.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predivna vest.

NAŠA KOŠARKAŠICA POTVRDILA TITULU! Postala je mama po drugi put - Evo šta je odmah je podelila sa pratiocima! (FOTO)

Foto: fiba.com

Vest o dolasku nove članice porodice Vasić obradovala je mnoge, a potvrdu o ovom događaju dao je njen suprug Miloš Vasić, bivši srpski veslač, putem društvene mreže Instagram. Bivša košarkašica reprezentacije Srbija - Sonja Vasić, po drugi put je postala mama jedne devojčice.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/sonjavasic5

Sonja je odmah podelila fotografiju iz porodilišta

Par je već roditelj devojčice Teodore, koja je stigla na svet 1. jula 2022. godine. Sonja i Miloš su se upoznali na Olimpijskim igrama u Riju, a zajedno su trenirali i za naredne Igre u Tokiju, gde su ostvarili zapažene rezultate.

Sonja Vasić je ostavila dubok trag u srpskoj košarci, osvojivši brojna priznanja kako sa reprezentacijom, tako i sa klubovima. Sa nacionalnim timom, Sonja je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao i dva zlata na Eurobasketu.

Vredno je istaći da je Sonja tokom svoje karijere osvojila čak 11 medalja za nacionalni tim u svim uzrastima, što svedoči o njenom izuzetnom sportskom talentu i predanosti.

Pored uspeha sa reprezentacijom, Sonja Vasić se istakla i u klubskoj košarci, osvojivši čak tri Evrolige sa različitim timovima. Kroz svoju karijeru, igrala je za renomirane klubove poput Crvene zvezde, Barselone, Burža, Spartak Moskve, Čikago Skaja, USK Praga, Finiks Merkjurija, Dinama Kurska i Uni Đirone.

Poslednje profesionalne korake na košarkaškom terenu napravila je u dresu Đirone 2021. godine, obeleživši kraj svoje izuzetne sportske karijere.

Ovim divnim vestima, Sonja i Miloš Vasić upotpunili su svoju porodičnu sreću, te se sa nestrpljenjem očekuje dolazak druge devojčice u njihov dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading