OGLASIO SE JOKIĆ PRED NBA LIGU: Jednom novinaru je jako otresito odgovorio!

Autor:

Sport

26.09.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, Nikola Jokić se vratio u Denver gde se priprema za novu sezonu u NBA ligi.

OGLASIO SE JOKIĆ PRED NBA LIGU: Jednom novinaru je jako otresito odgovorio!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš Nikola Jokić dao je prvi intervju za medije od završetka prošle sezone, osvrćući se na nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon osvajanja bronzane medalje i trijumfa nad Nemačkom u meču za treće mesto, Jokić je istakao značaj takmičenja za njega lično.

- Naravno, neću reći da mi to ništa nije značilo jer sam zaista uživao igrajući za reprezentaciju, igrajući za svoje prijatelje, predstavljajući svoju zemlju, svoj rodni grad, porodicu, znaš. Mislim da je to sjajno iskustvo i mislim da svaki igrač koji ima priliku da to uradi, treba to da uradi. To je potpuno drugačije takmičenje, turnir, kako god želiš da ga nazoveš, i, znaš, u suštini svaka utakmica je bitna – ako izgubiš, ideš kući. Tako da mislim da je to veoma, veoma zanimljivo, i posebno za igrače koji mogu da igraju, savetujem ih da to urade - rekao je Jokić na konferenciji za medije u Denveru.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić sa reprezentacijom

Kada je upitan da li je razmišljao o medijskoj pažnji tokom turnira s obzirom na status najboljeg igrača sveta, kratko je odgovorio: "Ne."

U svom izlaganju, Jokić je istakao značaj predstavljanja svoje zemlje i podrške koju je dobio od svojih prijatelja, porodice i navijača. Takođe, pozvao je mlade igrače da iskoriste priliku da predstavljaju svoju zemlju na međunarodnim takmičenjima i da uživaju u jedinstvenom iskustvu koje oni pružaju.

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, Nikola Jokić se vratio u Denver gde se priprema za novu sezonu u NBA ligi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading