MARJANOVIĆU NIJE SVEJEDNO PRED SUSRET SA ZVEZDOM! "Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu!"

Autor:

Sport

27.09.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže i o Guduriću.

MARJANOVIĆU NIJE SVEJEDNO PRED SUSRET SA ZVEZDOM! "Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu!"

Foto: Tanjug/AP

Nakon uspešnog perioda provedenog u NBA ligi, Boban Marjanović je odlučio da se vrati u Evropu i nastavi košarkašku karijeru u najboljem kontinentalnom takmičenju - Evroligi. U intervjuu za "Sport Klub", popularni Bobinator je otkrio razloge svog povratka i izrazio veliko uzbuđenje zbog predstojećih izazova.

- Odlučio sam da se vratim u Evroligu jer mislim da je to trenutno najbolji potez za mene. Jedva čekam da igram utakmice, kao ranije, naravno, sada u drugom timu. Košarka je košarka, mi smo profesionalci, bavimo se onime što najviše volimo, tako da jedva čekam da izađem na teren i pokažem ono što znam. Bilo je lepo provesti tih devet godina u NBA ligi, sada sam trenutno ovde, a ko zna, možda ostanem još koju godinu - počeo je popularni Bobinator.

Posebno je istakao svoje uzbuđenje zbog nadolazećeg susreta protiv Crvene Zvezde.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Boban Marjanović

 

- Naravno, jedva čekam da igram protiv Zvezde. Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije. I sada kada pričam o tome sam nervozan, a kako će biti tek kada se to desi… Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu, kada se budem zagrevao, još ću videti sve poznate ljude, one sa kojima sam igrao, radio, naravno, i prijatelje, drugove, to mi daje još veću energiju - objasnio je.

Govoreći o nekadašnjem saigraču iz Zvezde, a sadašnjem u Fenerbahčeu, Marku Guduriću, Marjanović je izrazio divljenje i poštovanje.

- Marko je stvarno dobra osoba, treniramo zajedno i van sezone pošto imamo istog trenera koji se bavi našom fizičkom spremom. Viđam ga češće nego što iko može da zamisli, odlični smo prijatelji, nadam se da će da mi pomogne ovde jer je on veteran, ja sam ruki. Nadam se da neće da me teraju da pevam pesme za srećan rođendan i da nosim torte i kolače i krofne. Šalim se… Ali, mislim da će konekcija biti dobra, on je dobar momak i jedva čekam da delimo teren - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading