PRORADILA BRAZILSKA VEZA U ZVEZDI: Bruno bodrio Jaga u Areni, ali nije Kaboklo (FOTO)

Autor:

Sport

28.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće sambe i na travi i na parketu ove sezone

PRORADILA BRAZILSKA VEZA U ZVEZDI: Bruno bodrio Jaga u Areni, ali nije Kaboklo (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar iz Bara u Areni rezultatom 91:72 u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Mnogo teže od očekivanog došli su do trijumfa crveno-beli koji su tek u poslednjoj četvrtini slomili čvrst otpor tima koji je u prvoj rundi sa 40+ razlike poražen od Budućnosti. 

Nadali su se navijači koji su se našli večeras u Areni da bi Zvezda mogla protiv autsajdera da "probije led" i dobije preko potrebno samopouzdanje pred start sezone u Evroligi, ali se Sferopulosovi igrači očigledno i dalje traže. Nije išlo plejevima Zvezde večeras - Kenan je sa devet poena bio i ponajbolji, Mekintajer se tražio, a Jago dos Santos odigrao veoma loš meč koji je završio sa dva poena. Mnogo je grešio u napadu, uzimao i promašivao neke nerezonske šuteve, a na sve to je izgubio i tri lopte.

Republika

Foto: Instagram/b_9duarte

Duarte gleda Jaga i košarkaše u Areni

Ipak, nema sumnje da će, onda kada bude najviše trebalo, Jago biti onaj pravi. A u tome će sigurno želeti da mu pomogne i sunarodnik iz fudbalskog tima Crvene zvezde - Bruno Duarte. Napadač je večeras bio na tribinama Arene gde je ispratio meč protiv Mornara i okačio Instagram stori iz hale uz opis:

- Vamooos (Hajdeeee), uz emotikone srpske i brazilske zastave.

Duarte se od dolaska u Beograd pokazao veoma dobro, a izgleda da se za kratko vreme i upoznao sa Dos Santosom koji tek treba da uhvati formu zbog koje su ga delije zavolele prošle sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading