JOKIĆU OVO NIJE SMELO DA TI SE DESI! Ništa više neće biti kao pre, opet je napravio istu grešku - To više neće biti tradicija (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov ritual pada u vodu.

JOKIĆU OVO NIJE SMELO DA TI SE DESI! Ništa više neće biti kao pre, opet je napravio istu grešku - To više neće biti tradicija (VIDEO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nakon letnjeg odmora provedenog u Srbiji, najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić se vratio u Kolorado kako bi započeo pripreme sa Denver Nagetsima za nadolazeću sezonu. Svoj povratak u klubsku opremu proslavio je i olimpijskom bronzom, osvojenom sa reprezentacijom Srbije u Parizu. Jokić je istakao da je igranje za nacionalni tim za njega poseban osećaj, prepun emocija.

Jedna od prepoznatljivih tradicija Nikole Jokića na parketu bila je burma koju je vezivao za pertle. Međutim, ovaj lep ritual će biti prekinut u predstojećoj takmičarskoj godini, jer je Jokić izgubio drugi prsten koji mu je poklonila supruga. Time će ova tradicija postati prošlost.

- Izgubio sam drugi prsten koji mi je supruga dala, tako da to više neće biti tradicija – rekao je Jokić i otkrio da je ovog leta pojačao svoju ergelu sa šest konja.

Osim sportskih dostignuća, Jokić je otkrio da je ovog leta proširio svoju ergelu sa čak šest konja. Ova neobična strast najboljeg košarkaša sveta sigurno će izazvati pažnju javnosti, jer retko koji sportista otkriva ovakve detalje o svom van sportskom životu. Jokić je oduvek bio poznat po svojoj skromnosti i jednostavnosti, pa proširenje ergela samo pokazuje njegovu ljubav prema prirodi i životinjama.

Nikola Jokić se definitivno vraća u Denver spremniji nego ikad, sa novim iskustvima i avanturama koje će ga dodatno inspirisati u predstojećoj sezoni. Očekuje se da će njegov povratak na teren biti praćen velikim interesovanjem kako navijača, tako i medija. Svi sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta će najbolji košarkaš sveta prirediti u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading