DELIJE OKUPIRAJU PARIZ: Evo koliko će navijača bodriti Zvezdu u Evroligi

Autor:

Sport

02.10.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u petak od 21 čas.

DELIJE OKUPIRAJU PARIZ: Evo koliko će navijača bodriti Zvezdu u Evroligi

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde ovogodišnju premijeru u Evroligi imaće u petak od 21 čas kada će gostovati novajliji u takmičenju KK Pariz. Izabranici Janisa Sferopulosa krenuće u nepoznato, ali ne sami. Naime, prema najavama iz Francuske, hala će biti rasprodata, a u njoj će se naći i veliki broj delija.

Kapacitet hale u kojoj igra novi evroligaš je 8.000, a uzimajući u obzir da je dosta Zvezdinih navijača upravo iz Pariza i okoline kupovalo ulaznice i za ostale tribine, realno je očekivati da srpsku ekipu bodri i više od 1.000 ljudi u petak. Očekuje se da će otvaranje sezone biti posebno uzbudljivo i da će Crvena zvezda imati snažnu podršku svojih vernih navijača.

Crvena zvezda u Pariz odlazi oslabljena neigranjem Miloša Teodosića koji zbog suspenzije  i nema prava nastupa u prva dva kola Evrolige. Zato je Majk Daum rešio probleme sa pasošem na vreme i putovaće sa ekipom u Francusku. Naime, Amerikanac je doputovao u Srbiju sa privremenim pasošem, koji određene zemlje ne prihvataju, pa tako nije mogao da se nađe u sastavu za gostovanje Dubaiju na startu AdmiralBet ABA lige.

S druge strane, Pariz će želeti da se predstavi u najboljem svetlu jer je prošle godine osvojio Eurokup i tako se prvi put našao u Evroligi. To predstavlja veliki uspeh za klub i za francusku košarku uopšte, te će njihov debi u elitnom takmičenju sigurno privući pažnju ljubitelja košarke širom Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading