ZVEZDA KREĆE U POHOD! Sferopulos analizirao Pariz, pa debelo podvukao - Želimo ovo! (FOTO GALERIJA + VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se spektakl u gradu svetlosti.

ZVEZDA KREĆE U POHOD! Sferopulos analizirao Pariz, pa debelo podvukao - Želimo ovo! (FOTO GALERIJA + VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda se sprema za veliki duel sa ekipom Pariza u Francuskoj, koji će označiti početak ovogodišnjeg takmičenja u Evroligi. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos, izneo je svoje viđenje predstojeće utakmice, ističući da su promene u timu zadržale sličan stil igre kao prethodne sezone.

- Iako su ove godine promenili trenera, igraju slično kao prošle godine. To znači da su tim koji igra u ritmu i da moramo da igramo veoma dobro - započeo je Sferopulos.

On ističe da će ekipa morati da uloži puno napora i da odigra vrhunski kako bi ostvarila uspeh na terenu. Takođe, istakao je i igrače protivničkog tima od kojih očekuje najveću pretnju, ističući da će Pariz biti motivisan domaćin.

- Moramo da uložimo puno napora i da dobro započnemo Evroligu i da želimo ovo. Želimo da ova sezona, znate, ostane fokusirani na plan i da se borimo za svaku utakmicu, a na kraju ćemo videti - nastavio je trener crveno-belih.

Iako su ove godine Crvena zvezda doživela promene u trenerskom timu, trener Sferopulos ističe da ekipa i dalje igra slično kao prošle sezone. To govori o tome da je tim uspeo da zadrži određeni ritam i stil igre, što će predstavljati izazov za protivnički tim.

Trener Sferopulos ističe da su igrači poput Šortsa i Hifija najveća pretnja iz protivničkog tima. On naglašava da je njihov timski duh jedinstven i da će Crvena zvezda morati da se suoči sa njihovom solidnom igrom kao tim. Takođe, ističe da ne smeju potceniti nijednog igrača protivničkog tima, jer su oni zaista dobro uigrani kao ekipa.

- Šorts, Hifi, imaju puno dobrih igrača. Ali, način na koji igraju kao tim to je jedinstveni način na koji igraju i moramo se suočiti sa njima, to je sigurno. Imaju neke igrače koji organizuju igru i uzimaju najviše vremena loptu u svojim rukama da kreiraju ili postignu poene, ali sigurno ne smemo nikoga potceniti jer stvarno dobro igraju kao tim. Imaju solidnu igru - dodao je Grk.

Trener ističe da će domaćin, Pariz, sigurno biti dodatno motivisan, posebno s obzirom na informaciju da je utakmica rasprodata. On ističe da će ekipa Crvene zvezde biti spremna da se suoči sa entuzijazmom koji će domaćin pokušati da donese na teren.

- Sigurno će i Pariz imati ekstra motivaciju. Čitali smo da je utakmica rasprodata i bićemo spremni da usmerimo ovaj entuzijazam koji će pokušati da donesu na utakmicu - zaključio je Janis Sferopulos.

Ovo su samo neki od detalja koje je trener Sferopulos izneo pred novinarima, a navijači sa nestrpljenjem očekuju ovaj veliki košarkaški spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading