EVROLIGA JE POČELA, A OBRADOVIĆ MUČI MUKU ! Zabrinut za košarkaša zbog povrede - Sa njim je ipak sve drugačije! (FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On doprinosi čitavom timu

EVROLIGA JE POČELA, A OBRADOVIĆ MUČI MUKU ! Zabrinut za košarkaša zbog povrede - Sa njim je ipak sve drugačije! (FOTO)

Foto: Starsport

Željko i Saša Obradović

Košarkaši Monaka započeli su novu sezonu Evrolige sa ubedljivom pobedom nad Olimpijom Milano rezultatom 93:80. Iako su ostvarili značajan trijumf, povreda Furkana Korkmaza baca senku na slavlje Kneževa. Korkmaz, koji je nedavno stigao u Monako iz NBA lige, očekuje se da bude ključni igrač tima, ali je nažalost zbog povrede morao ranije napustiti teren.

Srpski trener Saša Obradović izrazio je zabrinutost povodom situacije sa turskim igračem, naglašavajući važnost Korkmazovog doprinosa timu. Ovo je definitivno nešto što će pratiti navijače Monaka u narednim danima.

Foto: Profimedia

Povreda ga je koštala: Furkan Korkmaz

U prvoj utakmici nove sezone Evrolige, Monako je do pobede predvodio Dialo sa 20 poena, dok je Okobo dodao 14. Važan doprinos ostvarili su i Žaite, Korkmaz i Strazel, svaki sa po deset postignutih poena. Ova pobeda predstavlja značajan korak za tim iz Kneževine.

- Bez Nika Kalatesa se malo mučimo na bekovskim pozicijama, moramo biti oprezni sa Majkom Džejmsom da ga dovedemo u pravu formu, jer je počeo da trenira pre samo nedelju dana, videli ste da je sa njim sve drugačije na parketu - izjavio je Saša Obradović.

Takođe ćemo videti šta se dešava sa Furkanom Korkmazom i njegovom nogom nakon što je napustio teren.

S druge strane, najefikasniji igrač Olimpije Milano bio je Bruks sa 16 poena, dok su Dimitrijević i Ledej postigli po 11, a Šilds je dodao deset poena. Unatoč porazu, Olimpija je pružila dobar otpor u meču.

U zaključku, Monako je uspešno započeo svoj put u novoj sezoni Evrolige, ali povreda Korkmaza ostavlja pitanje kako će se tim nositi sa potencijalnim izostankom jednog od ključnih igrača. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati dalje vesti o Korkmazovom zdravstvenom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading