MURINJO VODI MLADU PILETINU: Portugalac nije skinuo pogled sa ove lepotice! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni uhvaćen na delu.

MURINJO VODI MLADU PILETINU: Portugalac nije skinuo pogled sa ove lepotice! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Slavni portugalski trener, Žoze Murinjo, poznat po svojoj uspešnoj karijeri u fudbalu, izazvao je pažnju javnosti kada je prisustvovao utakmici košarkaša Fenerbahčea. Iako je inače trener fudbalskog tima Fenerbahče, odlučio je da podrži i košarkaše kluba. Utakmica je bila izuzetno zanimljiva, a Fenerbahče je slavio pobedu nad Olimpijakosom rezultatom 82:71 u prvom kolu Evrolige.

Jedan od neobičnijih momenata sa ove utakmice bio je kada je Žoze Murinjo privukao pažnju gledalaca. Dok je sedeo na svom mestu, primetno je da je obratio pažnju na jednu devojku koja je prolazila pored njega. Ovaj trenutak je izazvao mnogo spekulacija i komentara u medijima, budući da je Murinjo poznat po svojoj ozbiljnosti na terenu.

Žoze Murinjo je preuzeo ulogu trenera Fenerbahčea 2024. godine, a prethodno je vodio neke od najvećih evropskih klubova. Njegova bogata trenerska karijera obuhvata vođenje timova poput Benfike, Porta, Čelsija (u dva navrata), Intera, Reala Madrida, Mančester junajteda, Totenhema i Rome. Njegov uticaj na svetski fudbal je nemerljiv, a navijači su uvek zainteresovani za svaki njegov korak.

Ova neobična pojava Žozea Murinja na košarkaškoj utakmici definitivno je privukla pažnju javnosti i pokrenula raspravu o interesantnim detaljima izvan fudbalskog terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading