JAGO I KABOKLO SE OPET DRUŽE U BEOGRADU: Brazilci ponovo uživaju zajedno (FOTO)

Autor:

Sport

07.10.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na laganoj večeri

JAGO I KABOKLO SE OPET DRUŽE U BEOGRADU: Brazilci ponovo uživaju zajedno (FOTO)

Foto: ABA liga

Prošle sezone, Partizan i Crvena zvezda imali su po jednog Brazilca u svojim redovima - Jaga dos Santosa i Bruna Kabokla. Poznato je da su njih dvojica bliski prijatelji, ali njihovo druženje je neočekivano prekinuto pred finale AdmiralBet ABA lige kada je tadašnji igrač crno-belih izjavio da je to nedozvoljeno kada se dođe u završni deo sezone. Međutim, i pored promena pravaca u njihovim karijerama, njihovo prijateljstvo je opstalo, što često ističu i na društvenim mrežama. Posebno sada kada Kaboklov Hapoel ponovo igra u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram/brunofive

Kaboklo i Jago na večeri u Beogradu

Bruno Kaboklo je imao vrlo buran period tokom leta. Napustio je Partizan neposredno pre finalnih mečeva regionalne lige i Superlige Srbije, što je izazvalo mnogo pažnje i spekulacija u javnosti. Postojale su brojne spekulacije o njegovoj budućnosti - da li će ostati u Partizanu, da li će preći u NBA ligu ili će se dogoditi nešto drugo. Na kraju, Kaboklo je iznenadio mnoge promenom kluba i prelaskom u Hapoel. Ova promena značila je da će ostati u Beogradu, gde Hapoel igra svoje domaće utakmice, što je omogućilo Kaboklu da zadrži bliskost sa svojim sunarodnikom Jagom.



Nakon što je Bruno prešao u Hapoel, njegovo prijateljstvo sa Jagom nastavilo se neometano. Njih dvojica su večeras javno pokazali kako se druže putem Instagrama, gde su se pohvalili večerom koju su proveli zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading